Nemme fødselsdagsboller – Valsemøllen Hverdag

Forkæl børn og voksne med klassiske lyse og nemme fødselsdagsboller, der har en dejlig mild smag. Valsemøllen Hverdags Fødselsdagsboller er nemme at bage til fødselsdage og andre hyggestunder, hvor familie og venner er samlet.

Nemme fødselsdagsboller er perfekt til fødselsdage, hvor du gerne vil gøre det nemmere for dig selv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan også forsøde familiehyggen ved at bruge dejen til at lave en lækker brunsviger. Så har du en komplet fødselsdags-menu. Få mere inspiration til fødselsdagen her.

 

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

15 boller

1 ps. Valsemøllen Hverdag Fødselsdagsboller
1 æg (kan undlades og erstattes med ½ dl vand)
40 g gær
3 dl lunkent vand (30ºC )

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet, og tilsæt æg og posens indhold.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 15 lige store stykker, og form dem til boller.
  4. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220ºC (varmluft 200ºC ) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  6. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Dejen kan bruges til at lave meget mere end bare fødselsdagsboller. Brug f.eks. dejen til at bage en lækker brunsviger, eller lav lækre snacks som pølsehorn og pizzasnegle.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.