Nemme fødselsdagsboller – Valsemøllen Hverdag

Forkæl børn og voksne med klassiske lyse og nemme fødselsdagsboller, der har en dejlig mild smag. Valsemøllen Hverdags Fødselsdagsboller er nemme at bage til fødselsdage og andre hyggestunder, hvor familie og venner er samlet.

Nemme fødselsdagsboller er perfekt til fødselsdage, hvor du gerne vil gøre det nemmere for dig selv uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan også forsøde familiehyggen ved at bruge dejen til at lave en lækker brunsviger. Så har du en komplet fødselsdags-menu. Få mere inspiration til fødselsdagen her.

 

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

15 boller

1 ps. Valsemøllen Hverdag Fødselsdagsboller
1 æg (kan undlades og erstattes med ½ dl vand)
40 g gær
3 dl lunkent vand (30ºC )

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet, og tilsæt æg og posens indhold.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 15 lige store stykker, og form dem til boller.
  4. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220ºC (varmluft 200ºC ) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  6. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Dejen kan bruges til at lave meget mere end bare fødselsdagsboller. Brug f.eks. dejen til at bage en lækker brunsviger, eller lav lækre snacks som pølsehorn og pizzasnegle.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.