Pizzafletninger

Bag lækre og mættende pizzafletninger, som er perfekte til madpakken eller skovturen. En ny version af pizzasneglen. Pizzafletningerne er supernemme at bage, og så passer de perfekt til at blive spist i hånden eller på farten.

Fyldet kan varieres i det uendelige. Denne opskrift er den helt klassiske version med tomat, ost og skinke. Du kan også komme pesto, mozzarella eller sødt fyld i.

Bag pizzafletningerne samme dag eller lad dejen koldhæve, hvis det passer din dag og bagning bedre.

Pizzafletningerne er bagt med Valsemøllens Økologiske Dansk Stenformalet Hvedemel med 20 % fuldkorn. Det giver pizzafletningerne endnu mere smag. De er luftige og lette, men bidrager også med god mæthed.

Find flere opskrifter udviklet i samarbejde med Cathrine Brandt her.

Se opskrift

Køkkentid
50 min.

Ventetid
1 t. 35 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

16 stk.

Dej

250 g vand, lunt
30 g gær (10 gram hvis du ønsker at koldhæve dejen)
25 g rørsukker
500 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel 
1 æg
7 g salt
50 g smør, stuetempereret

Fyld 

Tomatsovs
150 g revet ost
125 g skinke
1 æg til pensling

Sådan gør du

 

  1. Kom vand, gær og rørsukker i en skål og rør, til gæren er opløst.
  2. Tilsæt mel, æg og salt. Ælt dejen, til den er homogen.
  3. Tilsæt smør, og ælt dejen yderligere, til den slipper skålens kanter og har udviklet en god glutenstruktur. Lad dejen hæve tildækket ved stuetemperatur i 60 minutter. Hvis du ønsker at koldhæve dejen, så stilles den på køl nu til dagen efter, hvorefter du følger resten af opskriften som beskrevet.
  4. Skær skinken i strimler.
  5. Vend dejen ud på et meldrysset bord, og rul den ud til et rektangel på ca. 20 x 60 cm. Smør midten af dejen med tomatsovs, og drys med ost og skinke.
  6. Fold den øverste del af dejen over. Smør igen med tomatsovs, skinke og ost. Fold den nederste del af dejen over. Du har nu fem lag: dej-fyld-dej-fyld-dej.
  7. Roter dejen 90 grader, og rul den ud til et rektangel på ca. 25 x 40 cm. Del dejen på langs, og skær herefter hver side ud i 8 stykker. Du har nu 16 små rektangler.
  8. Del hvert dejrektangel i tre strimler 1 cm fra toppen, og flet. Gentag med dem alle.
  9. Kom pizzafletningerne på to bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20 minutter ved stuetemperatur.
  10. Tænd ovnen på 220°C, varmluft.
  11. Pisk et æg sammen, og pensl pizzafletningerne. Bag dem i ca. 12 minutter til gyldne.
  12. Afkøl på en rist.

Et godt tip: Du kan lave en større portion og komme pizzafletningerne i fryseren, til når de skal bruges.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.