Toast med skinke og ost

En sprød toast med ost er en klassiker. Det lækre kombination af salt, fedt og sprødt kan få de flestes mund til at løbe i vand, og den udgør et perfekt mellemmåltid.

Ikke nok med, at en lækker toast er nem at lave, så er det også en god måde at få brugt sit daggamle brød på. Selvom brødet er ved at blive lidt tørt, bliver det sprødt og saftigt igen, når det toastes med ost og skinke. Om du er til den helt klassiske eller om den skal have et twist med sennep eller pesto er helt op til dig. Mulighederne er i hvert fald mange, når du skal laves en toast.

Se opskrift
toast

Køkkentid
10 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Toast med skinke og ost: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Placer to skiver brød på dit spækbræt og kom først en skive ost på og dernæst skinke. Læg den anden skive brød ovenpå.
  2. Smør overfladen med smør og kom toasten i en panini-maskine, et toastjern eller steg dem gyldne på panden.
  3. Velbekomme.

Et godt tip: Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, når du laver din toast, kan vi anbefale dig at smøre brødet med pesto eller sennep, og fylde toasten med tomater. Det gør din toast mere saftig og smagfuld. Hvis du også vil blive klogere på, hvordan du kan undgå madspild og bruge dit overskudsbrød, kan du finde endnu flere tips og opskrifter til at mindske madspild her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.