Toast med skinke og ost

En sprød toast med ost er en klassiker. Det lækre kombination af salt, fedt og sprødt kan få de flestes mund til at løbe i vand, og den udgør et perfekt mellemmåltid.

Ikke nok med, at en lækker toast er nem at lave, så er det også en god måde at få brugt sit daggamle brød på. Selvom brødet er ved at blive lidt tørt, bliver det sprødt og saftigt igen, når det toastes med ost og skinke. Om du er til den helt klassiske eller om den skal have et twist med sennep eller pesto er helt op til dig. Mulighederne er i hvert fald mange, når du skal laves en toast.

Se opskrift
toast

Køkkentid
10 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

4 stk.

8 skiver daggammelt brød fx Valsemøllen Surdejsboller
4 skiver skinke
4 skiver emmentaler, cheddar eller gouda
Smør

Sådan gør du

  1. Placer to skiver brød på dit spækbræt og kom først en skive ost på og dernæst skinke. Læg den anden skive brød ovenpå.
  2. Smør overfladen med smør og kom toasten i en panini-maskine, et toastjern eller steg dem gyldne på panden.
  3. Velbekomme.

Et godt tip: Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, når du laver din toast, kan vi anbefale dig at smøre brødet med pesto eller sennep, og fylde toasten med tomater. Det gør din toast mere saftig og smagfuld. Hvis du også vil blive klogere på, hvordan du kan undgå madspild og bruge dit overskudsbrød, kan du finde endnu flere tips og opskrifter til at mindske madspild her.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.