Toast med skinke og ost

En sprød toast med ost er en klassiker. Det lækre kombination af salt, fedt og sprødt kan få de flestes mund til at løbe i vand, og den udgør et perfekt mellemmåltid.

Ikke nok med, at en lækker toast er nem at lave, så er det også en god måde at få brugt sit daggamle brød på. Selvom brødet er ved at blive lidt tørt, bliver det sprødt og saftigt igen, når det toastes med ost og skinke. Om du er til den helt klassiske eller om den skal have et twist med sennep eller pesto er helt op til dig. Mulighederne er i hvert fald mange, når du skal laves en toast.

Se opskrift
toast

Køkkentid
10 min.

Ventetid
5 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Toast med skinke og ost: 3 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Placer to skiver brød på dit spækbræt og kom først en skive ost på og dernæst skinke. Læg den anden skive brød ovenpå.
  2. Smør overfladen med smør og kom toasten i en panini-maskine, et toastjern eller steg dem gyldne på panden.
  3. Velbekomme.

Et godt tip: Hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra, når du laver din toast, kan vi anbefale dig at smøre brødet med pesto eller sennep, og fylde toasten med tomater. Det gør din toast mere saftig og smagfuld. Hvis du også vil blive klogere på, hvordan du kan undgå madspild og bruge dit overskudsbrød, kan du finde endnu flere tips og opskrifter til at mindske madspild her.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.