Sådan gør du
- Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
- Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
- Lav remonce ved at blande alle ingredienserne godt sammen.
- Del dejen i 2 og rul først den ene portion ud til en firkant (ca. 30 x 45 cm).
- Fordel halvdelen af fyldet herpå. Fold dejen ind over fyldet fra den korteste ende. Fold en gang til, så dejen nu måler ca. 30 x 11 cm.
- Skær dejen ud i 2 cm brede strimler – ca. 18 stk. Sno hver dejstrimmel, til den er ca. 20 cm lang og form den til en snurrer.
- Lad snurrerne efterhæve tildækkede i ca. 30 minutter. Gentag med den sidste portion dej og resten af fyldet.
- Pisk æggeblomme, mælk og salt sammen og pensl snurrerne og drys dem med kardemommesukker.
- Bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.
- Lad snurrerne køle af på en bagerist