Fuldkorns kardemommesnurrer – Bageblanding

Bag saftige fuldkorns kardemommesnurrer, når du vil forkæle dem omkring dig. Så er det nemt at få fuldkorn ind i hverdagen – også når der skal hygges. Snurrerne bages også med Valsemøllen Grovboller Bageblanding, der gør det endnu nemmere med lækkert hjemmebag.

Der er næsten intet der slår en kardemommesnurre. Derfor har vi lavet denne udgave med fuldkorn, der gør den syndige kage lidt mindre syndig – hvis du altså skal finde en undskyldning for at bage dem. Fuldkorns kardemommesnurrer smager ligesom en snurre skal, og så mætter de skønt, da de er fyldt med fuldkorn. Opskriften er nem at gå til, da det blot kræver en bageblanding og en cremet remonce. God fuldkorns-bagelyst!

Se opskrift
Fuldkorns kardemommesnurrer

Køkkentid
30 min.

Ventetid
45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fuldkorns kardemommesnurrer – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

ca. 18 stk.

Dej
1 ps. Valsemøllen Grovboller
1 pk. Valsemøllen tørgær
2,5 tsk stødt kardemomme

Fyld
160 g blødt smør
200g rørsukker
60 g brun farin
2 tsk stødt kardemomme

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lav remonce ved at blande alle ingredienserne godt sammen.
  4. Del dejen i 2 og rul først den ene portion ud til en firkant (ca. 30 x 45 cm).
  5. Fordel halvdelen af fyldet herpå. Fold dejen ind over fyldet fra den korteste ende. Fold en gang til, så dejen nu måler ca. 30 x 11 cm.
  6. Skær dejen ud i 2 cm brede strimler – ca. 18 stk. Sno hver dejstrimmel, til den er ca. 20 cm lang og form den til en snurrer.
  7. Lad snurrerne efterhæve tildækkede i ca. 30 minutter. Gentag med den sidste portion dej og resten af fyldet.
  8. Pisk æggeblomme, mælk og salt sammen og pensl snurrerne og drys dem med kardemommesukker.
  9. Bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter.
  10. Lad snurrerne køle af på en bagerist

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.