Proteintoast – Bageblanding

Med Valsemøllen Proteinboller kan du bage en god og nem proteintoast. Vi har fyldt Valsemøllen Proteinbolle med skinke, ost, dijonsennep og lidt grønt. Du får både fuldkorn og protein. Derudover indeholder proteinbollerne også havre, hampefrø og linsemel. En nem og simpel morgenmad som indeholder flere af de gode ting vi har brug for.

Bag en større omgang proteinboller og kom de resterende i fryseren så du altid har til en omgang proteintoast. Prøv også opskriften på en simpel og nem fiberrig frokost, her. 

Opskriften er lavet med Valsemøllen Protein Boller som er en del af Valsemøllen Velvær® serie.

Læs meget mere om Valsemøllen Velvær® serien, vejen til velvær og en masse spændene opskrifter, her. 

Se opskrift
Proteintoast

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t.

Energi-
indhold


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

ca. 10 stk.

Proteinboller

5 dl lunkent vand (30°C)
1 ps. Valsemøllen grødblanding 
25 g gær
1 ps. Valsemøllen melblanding 

Fyld pr. bolle 

3 skiver skinke
1 skive ost +45
1 tsk. dijonsennep
20 g frisk spinat
2 skiver tomat

 

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør vandet sammen med grødblandingen. Brug en grydeske eller et piskeris. Lad blandingen trække i 10 minutter.
  2. Smuldr gæren i gryden, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hæve i 30 minutter.
  4. Form boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med Valsemøllen ØKO Hampefrø.
  5. Forvarm ovnen til 240°C (varmluft 200°C), og bag bollerne i midten af ovnen i 12-15 minutter.
  6. Skær bollen over og kom fyldet i.
  7. Rist i en panini, toaster eller i en ovn. Server toasten lun med frisk spinat og tomat on the side.