Bagels – Bageblanding

En saftig bagel går man aldrig galt i byen med. De er slet ikke svære at bage selv, især ikke når du bruger Valsemøllen Grovboller Bageblanding. Det giver gode, grove sandwichbrød, på ingen tid.

Hvis du ikke har prøvet at bage dine egne bagels, kan vi anbefale dig at prøve. Resultatet bliver skønt, og giver nogle mættende brød med fuldkorn. Krummen bliver sej, fordi brødet bliver kogt inden det bliver bagt. Du kan toppe dine bagels med frø, kerner, krydderurter, revet ost eller måske soltørret tomat, for at give dem et ekstra twist. Det ikoniske brød med hul i midten kan fyldes med alverdens pålæg. Prøv fx den klassiske med flødeost og laks eller fyld den ala en club sandwich med kylling, bacon og karrydressing. Bag bagels til picnicturen eller madpakken. Det vil bringe glæde hos både store og små.

Se opskrift
bagels

Køkkentid
1 t 15 min.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Bagels – Bageblanding: 1 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

16-18 stk.

1 ps. Valsemøllen Grovboller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
5 dl lunkent vand (30°C)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 16 – 18 lige store stykker, og form dem til boller.
  4. Dyp fingrene i solsikke- eller olivenolie og sæt tommelfingeren gennem midten af hver dejkugle, så der bliver et hul i midten. Træk ud i dejen og udvid hullet til ca. 4 cm.
  5. Sæt bagels på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 30 minutter ved stuetemperatur.
  6. Kog en stor gryde med vand op.
  7. Kog to bagels ad gangen i 2 min. på hver side – brug eventuelt en hulske til at sænke dem ned i vandet og til at få dem op igen.
  8. Pensl med æg og dyppes evt. i topping fx kerner eller revet ost.
  9. Bag ved 210˚C (varmluft 190°C) i ca. 20 minutter.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.