Lemoncurd-snurrer med blåbær

Tag dine snurrer til et nyt niveau med denne opskrift på lemoncurd-snurrer med blåbær. Du får den syrlige smag af lemoncurd sat sammen med den søde smag af blåbær. Samlet set den perfekte kombination af sødt og syrligt, som klæder den bløde snurre. Server dine lemoncurd-snurrer til eftermiddagskaffen med kollegaerne eller for weekendens gæster.

Lemoncurd-snurrerne er et nytænkende tvist af en god klassiker, og når du bager dem med Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel, får dine snurrer samtidig en lille smule god fuldkorn.

 

Se opskrift

Køkkentid
1 t

Ventetid
1 t 45 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

Ca. 10 stk.

Dej 

2 dl mælk
50 g gær
150 g smeltet smør
600 g Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel
1 tsk. revet citronskal
2 æg

Fyld 

2 dl lemoncurd
200 g blåbær

I øvrigt 

2 spsk. sukker
evt æg og sukker til pensling

Sådan gør du

 

Dej

  1. Lun mælken og opløs gæren heri.
  2. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det godt.
  3. Lad dejen hæve tildækket 1-2 timer på køkkenbordret.

Fyld

  1. Kom lemoncurd og blåbær i en skål og mos det let sammen.
  2. Lad stå til senere.

Snurre

  1.  Alt dejen igennem igen.
  2. Rul dejen ud til en rektangel på 40×60 cm.
  3. Smør lemoncurd-blandingen på den udrullet dej.
  4. Drys sukker på den udrullet dej.
  5. Fold dejen på den lange led og herefter på den korte led. Rul en ekstra gang med kagerullen og skær dejen ud i strimler på 3 cm bred.
  6. Sno strimlen rundt om sig selv og rul sammen til en snegl. (Se hvordan på videoen nederst).
  7. Kom snurrene på en bageplade med bagepapir
  8. Pensl evt med æg og drys med sukker.
  9. Lad snurrene hæve 30 minutter på køkkenbordret.
  10. Bag snurrene ved 220°C i 12 minutter.

Et godt tip: Du kan også prøve opskriften med andre bær og med nutella eller peanutbutter i stedet for lemoncurd.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.