Lemoncurd-snurrer med blåbær

Tag dine snurrer til et nyt niveau med denne opskrift på lemoncurd-snurrer med blåbær. Du får den syrlige smag af lemoncurd sat sammen med den søde smag af blåbær. Samlet set den perfekte kombination af sødt og syrligt, som klæder den bløde snurre. Server dine lemoncurd-snurrer til eftermiddagskaffen med kollegaerne eller for weekendens gæster.

Lemoncurd-snurrerne er et nytænkende tvist af en god klassiker, og når du bager dem med Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel, får dine snurrer samtidig en lille smule god fuldkorn.

 

Se opskrift

Køkkentid
1 t

Ventetid
1 t 45 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

Ca. 10 stk.

Dej 

2 dl mælk
50 g gær
150 g smeltet smør
600 g Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel
1 tsk. revet citronskal
2 æg

Fyld 

2 dl lemoncurd
200 g blåbær

I øvrigt 

2 spsk. sukker
evt æg og sukker til pensling

Sådan gør du

 

Dej

 1. Lun mælken og opløs gæren heri.
 2. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt det godt.
 3. Lad dejen hæve tildækket 1-2 timer på køkkenbordret.

Fyld

 1. Kom lemoncurd og blåbær i en skål og mos det let sammen.
 2. Lad stå til senere.

Snurre

 1.  Alt dejen igennem igen.
 2. Rul dejen ud til en rektangel på 40×60 cm.
 3. Smør lemoncurd-blandingen på den udrullet dej.
 4. Drys sukker på den udrullet dej.
 5. Fold dejen på den lange led og herefter på den korte led. Rul en ekstra gang med kagerullen og skær dejen ud i strimler på 3 cm bred.
 6. Sno strimlen rundt om sig selv og rul sammen til en snegl. (Se hvordan på videoen nederst).
 7. Kom snurrene på en bageplade med bagepapir
 8. Pensl evt med æg og drys med sukker.
 9. Lad snurrene hæve 30 minutter på køkkenbordret.
 10. Bag snurrene ved 220°C i 12 minutter.

Et godt tip: Du kan også prøve opskriften med andre bær og med nutella eller peanutbutter i stedet for lemoncurd.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.