Italienske flutes

Italienske flutes er det perfekte tilbehør til alt slags aftensmad om det er suppe, salat eller en gryderet, og så er de nemme at bage selv.

Ender du ofte med den nemme løsning og køber dine flutes? Det er faktisk slet ikke så svært at bage sine egne italienske flutes. Det kræver blot Valsemøllen Tipo 00 hvedemel, der sikrer en elastisk dej og sprød skorpe. Om de skal bruge et lækkert brød til aftensmaden eller skal lave saftige sandwiches, kan denne opskrift bruges. Rigtig god bagelyst!

Se opskrift
flutes

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Italienske flutes: 4 ud af 5 baseret på 81 anmeldelser

Opskrift

4 flutes

25 g gær
7 dl vand (koldt)
1000 g Valsemøllen Tipo 00
3 tsk. salt (gourmet salt)

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det kolde vand og derefter tilsæt mel og salt.
  2. Ælt dejen indtil den slipper kanterne på skålen, cirka 10 minutter – brug en røremaskine.
  3. Lad dejen hæve i 1-2 timer i køleskab, helst natten over, det giver brødet mere smag.
  4. Hæld dejen ud på et mel drysset bord og del dejen i fire lige store dele og form dem til flutes.
  5. Fordel de 4 flutes på 2 bageplader med bagepapir. Lad dem efterhæve tildækket i 60 minutter.
  6. Rids overfladen med en lille kniv.
  7. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag dem i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter.

Et godt tip: Disse lækre flutes er bagt på Tipo 00 Hvedemel. Ved at bage flutes med Tipo 00 hvedemel, sikrer du, at din dej bliver god og elastisk, så du kan få sprøde og saftige flutes. Lær mere om, hvad du kan bruge forskellige typer af hvedemel til i vores bageskole, eller bliv klogere på at bage med tipo 00.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.