Italienske flutes

Italienske flutes er det perfekte tilbehør til alt slags aftensmad om det er suppe, salat eller en gryderet, og så er de nemme at bage selv.

Ender du ofte med den nemme løsning og køber dine flutes? Det er faktisk slet ikke så svært at bage sine egne italienske flutes. Det kræver blot Valsemøllen Tipo 00 hvedemel, der sikrer en elastisk dej og sprød skorpe. Om de skal bruge et lækkert brød til aftensmaden eller skal lave saftige sandwiches, kan denne opskrift bruges. Rigtig god bagelyst!

Se opskrift
flutes

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Italienske flutes: 4 ud af 5 baseret på 106 anmeldelser

Opskrift

4 flutes

25 g gær
7 dl vand (koldt)
1000 g Valsemøllen Tipo 00
3 tsk. salt (gourmet salt)

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det kolde vand og derefter tilsæt mel og salt.
  2. Ælt dejen indtil den slipper kanterne på skålen, cirka 10 minutter – brug en røremaskine.
  3. Lad dejen hæve i 1-2 timer i køleskab, helst natten over, det giver brødet mere smag.
  4. Hæld dejen ud på et mel drysset bord og del dejen i fire lige store dele og form dem til flutes.
  5. Fordel de 4 flutes på 2 bageplader med bagepapir. Lad dem efterhæve tildækket i 60 minutter.
  6. Rids overfladen med en lille kniv.
  7. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag dem i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter.

Et godt tip: Disse lækre flutes er bagt på Tipo 00 Hvedemel. Ved at bage flutes med Tipo 00 hvedemel, sikrer du, at din dej bliver god og elastisk, så du kan få sprøde og saftige flutes. Lær mere om, hvad du kan bruge forskellige typer af hvedemel til i vores bageskole, eller bliv klogere på at bage med tipo 00.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.