Italienske flutes

Italienske flutes er det perfekte tilbehør til alt slags aftensmad om det er suppe, salat eller en gryderet, og så er de nemme at bage selv.

Ender du ofte med den nemme løsning og køber dine flutes? Det er faktisk slet ikke så svært at bage sine egne italienske flutes. Det kræver blot Valsemøllen Tipo 00 hvedemel, der sikrer en elastisk dej og sprød skorpe. Om de skal bruge et lækkert brød til aftensmaden eller skal lave saftige sandwiches, kan denne opskrift bruges. Rigtig god bagelyst!

Se opskrift
flutes

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. og 50 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Italienske flutes: 4 ud af 5 baseret på 133 anmeldelser

Opskrift

4 flutes

25 g gær
7 dl vand (koldt)
1000 g Valsemøllen Tipo 00
3 tsk. salt (gourmet salt)

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det kolde vand og derefter tilsæt mel og salt.
  2. Ælt dejen indtil den slipper kanterne på skålen, cirka 10 minutter – brug en røremaskine.
  3. Lad dejen hæve i 1-2 timer i køleskab, helst natten over, det giver brødet mere smag.
  4. Hæld dejen ud på et mel drysset bord og del dejen i fire lige store dele og form dem til flutes.
  5. Fordel de 4 flutes på 2 bageplader med bagepapir. Lad dem efterhæve tildækket i 60 minutter.
  6. Rids overfladen med en lille kniv.
  7. Forvarm ovnen til 240°C og sænk så temperaturen til 220°C (varmluft 200°C). Bag dem i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter.

Et godt tip: Disse lækre flutes er bagt på Tipo 00 Hvedemel. Ved at bage flutes med Tipo 00 hvedemel, sikrer du, at din dej bliver god og elastisk, så du kan få sprøde og saftige flutes. Lær mere om, hvad du kan bruge forskellige typer af hvedemel til i vores bageskole, eller bliv klogere på at bage med tipo 00.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.