Alle vores opskrifter på flutes

Flutes er en klassiker, til frokost og aftensmaden, i madpakken såvel som til salaten. Du kan nemt bage dem efter én af vores opskrifter. Kendetegnet for det gode flute er den bløde luftige midte og den sprøde skorpe. Netop den kombination af sprød og blød er gennemgående for alle vores opskrifter. Flutes er det perfekte tilbehør til mange former for mad. Suppen fuldendes, salaten smager altid lidt bedre og det kan også skabe basen for en god sandwich.

Flute opskrift – kvalitet, du kan smage

De lange, tynde brød er nærtbeslægtet med de franske baguettes, som betyder ”pinde” på fransk. Baguettes er populære i hele verden og det lange brød kan anvendes til alt fra sandwichbrød, til salaten eller kødet eller bare som en hurtig lille hapser, til den hurtige sult.
Bag f.eks. et saftigt hvidløgsbrød medvores Valsemøllen Boller bageblanding. Se kuvertbrød opskrift på flutes her. Er du mere til den grove version med Valsemøllen skårne rugkerner og Valsemøllen knækkede hvedekerner, så finder du den grove opskrift på flutes her.

Lækre hjemmebagte flutes

Når du bager ud fra vores franske flutes opskrift, kan du med fordel pensle med varmt vand under bagningen. Det resulterer i en skøn, sprød skorpe – nøjagtigt som de franske baguettes. I forhold til holdbarheden, kan det være en god idé at opbevare brødet i et viskestykke natten over – det holder skorpens sprødhed. Man kan også lave hjemmelavet hvidløgsbrød på den autentiske måde – et friskt alternativ til det klassiske hvidløgsbrød, som vi kender så godt.
Hvad hemmeligheden bag vores lækre flutes opskrift er, kan vi godt afsløre. Alle vores produkter er kvalitetsmel malet af særligt velegnede kornsorter. De er dyrket uden brug af stråforkorter og kontrolleret for nedsivningsmidler. Dit kvalitetsstempel.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.