Alle vores opskrifter på flutes

Flutes er en klassiker, til frokost og aftensmaden, i madpakken såvel som til salaten. Du kan nemt bage dem efter én af vores opskrifter. Kendetegnet for det gode flute er den bløde luftige midte og den sprøde skorpe. Netop den kombination af sprød og blød er gennemgående for alle vores opskrifter. Flutes er det perfekte tilbehør til mange former for mad. Suppen fuldendes, salaten smager altid lidt bedre og det kan også skabe basen for en god sandwich.

Flute opskrift – kvalitet, du kan smage

De lange, tynde brød er nærtbeslægtet med de franske baguettes, som betyder ”pinde” på fransk. Baguettes er populære i hele verden og det lange brød kan anvendes til alt fra sandwichbrød, til salaten eller kødet eller bare som en hurtig lille hapser, til den hurtige sult.
Bag f.eks. et saftigt hvidløgsbrød medvores Valsemøllen Boller bageblanding. Se kuvertbrød opskrift på flutes her. Er du mere til den grove version med Valsemøllen skårne rugkerner og Valsemøllen knækkede hvedekerner, så finder du den grove opskrift på flutes her.

Lækre hjemmebagte flutes

Når du bager ud fra vores franske flutes opskrift, kan du med fordel pensle med varmt vand under bagningen. Det resulterer i en skøn, sprød skorpe – nøjagtigt som de franske baguettes. I forhold til holdbarheden, kan det være en god idé at opbevare brødet i et viskestykke natten over – det holder skorpens sprødhed. Man kan også lave hjemmelavet hvidløgsbrød på den autentiske måde – et friskt alternativ til det klassiske hvidløgsbrød, som vi kender så godt.
Hvad hemmeligheden bag vores lækre flutes opskrift er, kan vi godt afsløre. Alle vores produkter er kvalitetsmel malet af særligt velegnede kornsorter. De er dyrket uden brug af stråforkorter og kontrolleret for nedsivningsmidler. Dit kvalitetsstempel.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.