Alle vores opskrifter på flutes

Flutes er en klassiker, til frokost og aftensmaden, i madpakken såvel som til salaten. Du kan nemt bage dem efter én af vores opskrifter. Kendetegnet for det gode flutes er den bløde luftige midte og den sprøde skorpe. Netop den kombination af sprød og blød er gennemgående for alle vores opskrifter. Flutes er det perfekte tilbehør til mange former for mad. Suppen fuldendes, salaten smager altid lidt bedre og det kan også skabe basen for en god sandwich.

  Flutes opskrift – kvalitet, du kan smage

  De lange, tynde brød er nærtbeslægtet med de franske baguettes, som betyder ”pinde” på fransk. Baguettes er populære i hele verden og det lange brød kan anvendes til alt fra sandwichbrød, til salaten eller kødet eller bare som en hurtig lille hapser, til den hurtige sult.
  Bag dem f.eks. med vores Finax Italiensk Foccacia brødblanding. Du kan finde opskrift på flutes med Focaccia brødblanding lige her. Den italienske Focaccia brødblanding kan også bruges til at bage små kuvertbrød med rosmarin. Helt perfekt til suppen på en kold efterårsdag. Se kuvertbrød opskrift på flutes her. Er du mere til den grove version med Finax skårne rugkerner og Finax knækkede hvedekerner, så finder du den grove opskrift på flutes her.

  Lækre hjemmebagte flutes

  Når du bager ud fra vores franske flutes opskrift, kan du med fordel pensle med varmt vand under bagningen. Det resulterer i en skøn, sprød skorpe – nøjagtigt som de franske baguettes. I forhold til holdbarheden, kan det være en god idé at opbevare brødet i et viskestykke natten over – det holder skorpens sprødhed. Man kan også lave hjemmelavet hvidløgsbrød på den autentiske måde – et friskt alternativ til det klassiske hvidløgsbrød, som vi kender så godt.
  Hvad hemmeligheden bag vores lækre flutes opskrift er, kan vi godt afsløre. Alle vores produkter er kvalitetsmel malet af særligt velegnede kornsorter. De er dyrket uden brug af stråforkorter og kontrolleret for nedsivningsmidler. Dit kvalitetsstempel.

  +

  VIND EN REJSE OG TAG BAGEGLÆDEN MED

  OVERRASK EN DU KENDER I UDLANDET MED DANSK BAGEGLÆDE – OG ET BESØG

  Vores gode, velsmagende bagværk er noget af det, vi danskere savner allermest, når vi er i udlandet. Måske kender du også én, der savner smagen af dansk rugbrød og hjemmebagte boller?

  Valsemøllen fejrer 120-år med dansk bageglæde, og i den anledning vil vi bringe bageglæden ud til dem, der savner den allermest – og du får lov til at komme med!

  Skrive hvilken savnet ven, veninde eller familiemedlem, du gerne vil glæde med et besøg. Så kan det være, at du er den heldige vinder af en rejse derhen – naturligvis sammen med en kuffert fuld af dansk bageglæde fra Valsemøllen.

  Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til prissammenligningstjenesten www.travelmarket.dk, hvor du finder Danmarks største udvalg af rejser.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

  Konkurrencebetingelser
  Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 46. Præmien er et rejsegavekort på 6.000 kr. til Travelmarket.dk, som kan indløses af én person, og en kuffert fyldt med udvalgte bageprodukter fra Valsemøllen. Hverken Gavekortet eller indhold i kuffert kan ombyttes til kontanter.
  Vi tilbyder naturligvis også at betale for klimakompensation (maks. svarende til 750 kr.) for din rejse via siden www.myclimate.org, som nævnt af Concito. Denne kompensation kan ej heller ombyttes til kontanter.