Grove baguetter

Lækre, nemme baguetter med masser af bid fra rug- og hvedekerner

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 55 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

4 baguetter
  1.  Kerner koges i 2 dl vand i 2-3 min. og afkøles i ca. 15 min. til ca. 30 grader.
  2. Gæren udrøres i den tempererede kærnemælk (ca. 25°C).
  3. De kogte kerner og de øvrige ingredienser tilsættes, dog tilbageholdes 10% af hvedemelet. Dejen æltes (mindst 5 min.), og yderligere hvedemel tilsættes efter behov (dejen skal klæbe en smule til hænder og bord).
  4. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  5. Dejen hæves tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  6. Herefter slås luften ud af dejen og 4 baguetter formes.
  7. Baguetterne efterhæver tildækket på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  8. Baguetterne ridses og pensles med mælk eller vand.
  9. Bages i en forvarmet ovn i ca. 20-25 min. ved 220°C (varmeluft = 200°C).
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.