Skyrboller

Bag lækre og nemme skyrboller med Valsemøllen ØKO Havregryn. En skyrbolle kan serveres hele dagen og indeholder mere protein og mindre kulhydrater end en almindelige klassisk grovbolle.

Skyrbollerne er nemme og hurtige at lave. Det eneste du skal gøre er at røre ingredienserne sammen, vente 10 minutter så havregrynene kan suge væden til sig, og så kan du begynde at forme og bage bollerne. De få ingredienser du skal bruge er havregryn, skyr, bagepulver, salt og æg.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Maria Charlotte. Se flere spændende opskrifter, som vi har udviklet i samarbejde med Maria Charlotte, her. Du kan også finde en masse gode opskrifter på Maria Charlottes egen hjemmeside, her.

Se opskrift
Skyrboller

Køkkentid
35 min.

Ventetid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Skyrboller: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Sådan gør du

 

  1. Tænd ovnen på 200°C, varmluft.
  2. Kom havregryn, bagepulver og salt i en skål og rør det let sammen.
  3. Tilsæt æg og skyr, og rør det hele sammen til en homogen konsistens. Lad dejen hvile i 10 minutter.
  4. Beklæd en bageplade med bagepapir. Form dejen med et par våde skeer, og kom dem på bagepladen. Bollerne skal være klistrede, og du kan lige bruge dine hænder (våde) til at forme dem lidt.
  5. Drys lidt havregryn på toppen, og bag bollerne i ca. 15-20 minutter, til de er gyldne.
  6. Lad bollerne køle helt af på en rist, inden de skæres over.
  7. Opbevar bollerne i en pose eller lufttæt beholder på køl.

Et godt tip: Brug for flere opskrifter på lækre boller? Find et større udvalg af opskrifter på boller her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.