Nemme snobrød – Bageblanding

Det er et sikkert hit blandt børn i alle aldre at bage snobrød over gløderne på et bål. Dejen kan hurtig klares med hjælp fra Valsemøllens brødblandinger, så er der en snobrødsdej klar på ingen tid!

Når det skal smage godt, men stadig være nemt, er Valsemøllen Bolleblanding den perfekte løsning. Det er nemt at gå til, og du vil altid være sikker på at få et godt resultat og et smagfuldt snobrød. Vil du gerne have fuldkorn eller et spændende tvist, kan Valsemøllen Grovbolleblanding også bruges. Lige meget hvad, bliver der mere tid til hygge om bålet, når dejen kan klares så nemt. Nyd snobrødene med det fyld som du elsker, eller eksperimenter med smagene.

 

Se opskrift
snobrød

Køkkentid
15 min

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme snobrød – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

18-20 snobrød

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl lunkent vand (30°C)

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Del dejen i 4-8 stykker alt efter, hvor store du ønsker dine snobrød skal være.
  5. Stræk dejstykket ud til en lang pølse og sno den om en pind. Sno evt. et stykke bacon med rundt.
  6. Bag snobrødet til det er gyldent uden på, og det lyder hult når du banker på det.
  7. Server med ketchup, pesto eller andet dyppelse.

Et godt tip: Snobrød kan varieres på et utal af måder. Smør fx dejen med pesto og stykker af parmaskinke inden du ruller det om pinden. Ønsker du en sød version, kan den også smøres med Nutella, og spises med jordbær, banan eller skumfiduser.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.