Snobrødsdej – Valsemøllen brødblanding

Det er et sikkert hit blandt børn i alle aldre at bage snobrød over gløderne på et bål. Dejen kan hurtig klares med hjælp fra Valsemøllens brødblandinger.

Når det skal smage godt men stadig være nemt, er Valsemøllen Bolleblanding den perfekte løsning. Det er nemt at gå til, og du vil altid være sikker på at få et godt resultat og et smagfuldt snobrød. Vil du gerne have fuldkorn eller et spændende tvist, kan Valsemøllen Grovbolleblanding eller Valsemøllen Ølandsbrødblanding også bruges.

 

Se opskrift

Køkkentid
15 min

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 18-20 snobrød

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl lunkent vand (30°C)

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Dejen er klar til snobrød.