Rugsnacks julestyle – Valsemøllen brødblanding

Rugsnacks julestyle er en perfekt snack til de travle eftermiddage, hvor den står på juleindkøb, bagning og madlavning.

Disse rugsnacks julestyle er bagt på Valsemøllen Softkernerugbrød. Det eneste du behøver er fyldet. Disse er bagt med tranebær, kanel og hvid chokolade, men du kan også forsøge dig med fx rosiner, æble og kanel. Velbekomme.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. & 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 40 små snacks

1 ps. Valsemøllen Softkernerugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær
7½ dl vand, lidt varmere end lunknet (ca. 35°C)
75 g hakket hvid chokolade
75 g tørret tranebær
1 tsk. kanel
ca. 1 dl. Valsemøllen økologiske Sesamfrø

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Tilsæt tranebær, hakket hvid chokolade og kanel til dejen og rør det sammen.
  4. Form ca. 40 små boller med en fugtig ske, rul dem i lidt sesamfrø og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 20-25 minutter.