Rugsnacks julestyle – Valsemøllen brødblanding

Rugsnacks julestyle er en perfekt snack til de travle eftermiddage, hvor den står på juleindkøb, bagning og madlavning.

Disse rugsnacks julestyle er bagt på Valsemøllen Softkernerugbrød. Det eneste du behøver er fyldet. Disse er bagt med tranebær, kanel og hvid chokolade, men du kan også forsøge dig med fx rosiner, æble og kanel. Velbekomme.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t. & 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 40 små snacks

1 ps. Valsemøllen Softkernerugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær
7½ dl vand, lidt varmere end lunknet (ca. 35°C)
75 g hakket hvid chokolade
75 g tørret tranebær
1 tsk. kanel
ca. 1 dl. Valsemøllen økologiske Sesamfrø

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
  3. Tilsæt tranebær, hakket hvid chokolade og kanel til dejen og rør det sammen.
  4. Form ca. 40 små boller med en fugtig ske, rul dem i lidt sesamfrø og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  5. Lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  6. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 20-25 minutter.
+

VIND EN KITCHENAID OG ØKOLOGISK BAGEGLÆDE

VÆR MED TIL AT FEJRE Ø-MÆRKET MED GODT ØKOLOGISK BAGVÆRK  – DELTAG LIGE HER

Godt ØKO bagværk starter med Valsemøllen. For hos os går vi aldrig på kompromis med hverken smag eller bageglæde. Heller ikke når det kommer til økologi. I år fejrer vi det danske Ø-mærkes 30-års fødselsdag med endnu flere økologiske produkter fra Valsemøllen.

Vores sortiment spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, frø, kerner, havregryn, hummus og pesto.

Find inspiration til mere økologisk bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og økologi.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Præmien er en KitchenAid Artisan køkkenmaskine, 4,8 liter og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100  kr.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge en vinder. Vinderen får direkte besked i uge 20. Præmien er en KitchenAid røremaskine og 30 Valsemøllen ØKO produkter til en samlet værdi af 6.100 kr. Hverken KitchenAid eller produkter kan ombyttes til kontanter.
Konkurrencen kører fra mandag den 23.marts til og med søndag den 10 maj.