Bageklar Surdej

Med Valsemøllen Bageklar Surdej kan du nemt og hurtigt bage med surdej – uden besvær. På kun 15 minutter får du en aktiv surdej klar til bagning, der erstatter gær og sikrer et smagfuldt og luftigt resultat hver gang. Perfekt til både rug- og hvedebrød, hvor den giver en rund og balanceret surdejssmag.

Med Bageklar Surdej får du høj brødkvalitet og ensartede resultater – uden spild og uden behov for løbende pleje af din surdej.

surdejsbrød bageklar surdej

Køkkentid
5 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Bageklar Surdej: 4 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Opskrift

50 g lunkent vand
50 g Valsemøllen Bageklar Surdej

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Til en bagning af 500 g mel skal du bruge 50 g lunkent vand (30°C) og 50 g Bageklar Surdej, det giver 100 g aktiv surdej klar til bagning.

  • Bland lunkent vand og bageklar surdej sammen i et glas, og lad stå i 15-30 minutter, indtil surdejen viser aktivitet og er hævet op.
  • Surdejen er klar, når den viser aktivitet og bobler let, den må maksimalt hæve til dobbelt størrelse.
  • Sæt en elastikrundt om glasset som målepind, så du nemt kan følge udviklingen.

Brug dine egne brødopskrifter, og erstat gær med den færdige aktive surdej. Træk den mængde vand fra opskriften, som du har brugt til at aktivere surdejen. Følg din normale opskrift og bag som sædvanligt – nu med lækker surdejssmag.

Doseringsvejledning:
Valsemøllen Bageklar Surdej kan bruges som erstatning for frisk gær

• 50 g aktiv surdej, klar til bagning
(lavet af 25 g surdejspulver + 25 g vand ved 30 °C)
≈ 12–13 g frisk gær

• 100 g aktiv surdej, klar til bagning
(lavet af 50 g surdejspulver + 50 g vand ved 30 °C)
≈ 25 g frisk gær

• 150 g aktiv surdej, klar til bagning
(lavet af 75 g surdejspulver + 75 g vand ved 30 °C)
≈ 35 g frisk gær

• 200 g aktiv surdej, klar til bagning
(lavet af 100 g surdejspulver + 100 g vand ved 30 °C)
≈ 50 g frisk gær

Find sprøde, luftige og lækre opskrifter med Bageklar Surdej og andre bagehjælpemidler lige her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.