Bageklar surdej

Bageklar surdej

Gør surdejsbagningen nem med Valsemøllen bageklar surdej

Med Valsemøllen Bageklar Surdej kan du nemt og hurtigt bage med surdej – helt uden besvær. På kun 15 minutter får du en aktiv og bageklar surdej, der erstatter gær og sikrer et smagfuldt og luftigt resultat hver gang. Perfekt til både rug- og hvedebrød, hvor den giver en rund og balanceret surdejssmag.

Du får høj brødkvalitet og ensartede resultater – uden spild og uden behov for løbende pleje af din surdej.

Til 500 g mel skal du bruge 50 g lunkent vand (30°C) og 50 g Bageklar Surdej. Det giver 100 g aktiv surdej. Bland lunkent vand og Bageklar Surdej sammen, og lad stå i ca. 15 minutter, indtil ­­surdejen er vokset og har fået små luftbobler. Så er den klar til bagning.

Brug dine egne brødopskrifter og erstat gær med den færdige surdej. 100 g bageklar surdej erstatter ca. 25 g gær. Træk den mængde vand fra opskriften, som du brugte til at aktivere surdejen. Følg din normale opskrift og bag som sædvanligt – nu med lækker surdejssmag.

Læs mere og få bagetips til Valsemøllen Bageklar Surdej her – eller gå direkte til grundopskriften på Bageklar Surdej her.

Køb det her

  • Bilka
  • Føtex

Ingredienser

HVEDEMEL, DURUMHVEDEMEL, tørret HVEDESURDEJ (HVEDEMEL, starterkultur), tørgær, melbehandlingsmiddel (enzymer (oxidase, amylase, xylanase, E300)), HVEDEGLUTEN.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1504 kJ / 359 kcal
Fedt2 g
- heraf mættede fedtsyrer0,3 g
Kulhydrat66 g
- heraf sukkerarter1,4 g
Kostfibre5,4 g
Protein15 g
Salt0,23 g

God smag og godt håndværk

Med Valsemøllens serie af Bagehjælpemidler er det muligt at bage endnu bedre bagværk, som du kender det fra de professionelle – hjemme i dit eget køkken. Produkterne tager udgangspunkt i professionelle teknikker og giver dig en genvej til endnu lækrere hjemmebag, mens råvarerne er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.