Forestil dig duften af friskbagt surdejsbrød, sprødt og luftigt – uden at skulle bruge timer (og dagevis) på at starte og pleje din surdej. Med Valsemøllen Bageklar Surdej kan du på kun 15-30 minutter lave en aktiv surdej, der er klar til bagning.
Den erstatter gær og giver mere smag, bedre struktur og den sprøde skorpe, vi elsker ved surdejsbrød – og et lækkert, velsmagende resultat – hver gang.
Med Valsemøllen Bageklar Surdej kan alle bage surdejsbrød – nemt, hurtigt og med den autentiske smag, vi alle elsker!
Brug Bageklar Surdej i stedet for gær i dine favoritopskrifter eller afprøv en af vores spændende opskrifter. Her får du et par tips til at komme godt i gang:
Doseringstip:
I de fleste opskrifter kan du bruge ca. 100 g aktiv surdej til 500 g mel for den bedste balance mellem hæveevne og smag. Men doseringen afhænger også af hævetid og -temperatur.
Sådan svarer det til gær:
En tommelfingerregel er, at 100 g aktiv surdej – lavet af 50 g surdejspulver og 50 g lunkent vand – svarer til ca. 25 g frisk gær.
Se vores doseringsvejledning for flere tips.
Hvor meget rækker én pakke til?
Hver pakke Bageklar Surdej rækker derfor til ca. tre bagninger.
Vi bad kogemand og bageentusiast Thomas Alcayaga fra Madetmere teste Bageklar Surdej i sit eget køkken – og ja, han går grundigt til værks! Se her, hvordan det gik, da han satte surdejen på prøve, og hvad han siger til både smag, tekstur og nemheden ved at bage med den. Han deler også sin favoritopskrift på et saftigt surdejsbrød, du sagtens kan bage derhjemme. Få Thomas’s opskrift her.
Med Valsemøllen Bageklar Surdej får du fuld fleksibilitet i køkkenet og den autentiske smag af surdej – nemt, hurtigt og altid klar, når du er.
Med Bageklar Surdej aktiverer du kun den mængde, du har brug for – præcis, når du får lyst til at bage. Du undgår spild, får kun gode resultater og samtidig friheden til at bage både klassiske og kreative surdejsfavoritter – uanset om du har travlt eller tid til at nørde i køkkenet.
til en samlet værdi af 3.000 kr.
Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.
Bag nemt med Airfryer
Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.
Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.
Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.
Konkurrencebetingelser
Vinderen trækkes 30. juni 2025 og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.) + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.