Maltmel

Maltmel

Få en flot mørk farve og en ristet smag med Valsemøllen Maltmel i dit bagværk.

Prøv Valsemøllen Maltmel i dine rugbrød, hvedebrød og -boller. Det giver en flot mørk farve samtidig med, at bagværket får en dyb og ristet smag med en fin kant af bitterhed. Afhængig af dosering kan maltmelet anvendes til at bage mørke rugbrød eller til hvedebrød og -boller med en varm, gylden farvetone.

Valsemøllen Maltmel tilsættes til de tørre ingredienser. Anvend Valsemøllen Maltmel med 2-5% af melmængden. Det svarer til 20-50 g (ca. 6-16 tsk.) pr. 1 kg mel. Til rugbrød anbefaler vi 3-5 %, til hvedebrød og -boller 2-3 %.

Maltmel består af spiret korn, som er tørret, ristet og formalet til mel. Malt bruges særligt i brygningen af øl og whisky, men er også̊ populært i bagværk på grund af den ekstra farve og gode smag, det tilfører. Tørringsprocessen afgør, om maltmelet bliver lyst eller mørkt. Valsemøllen Maltmel er en let, mørkristet maltmel baseret på byg, hvilket gør den velegnet til både helt mørke rugbrød og mere gyldne hvedebrød og -boller.

Læs mere og få bagetips til Valsemøllen Maltmel her.

Køb det her

Ingredienser

Fintformalet, mørkristet og maltet byg. 

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1320 kJ / 315 kcal
Fedt2,6 g
- heraf mættede fedtsyrer0,6 g
Kulhydrat40,6 g
- heraf sukkerarter6 g
Kostfibre38,6 g
Protein13,2 g
Salt0,01 g

God smag og godt håndværk

Med Valsemøllens serie af Bagehjælpemidler er det muligt at bage endnu bedre bagværk, som du kender det fra de professionelle – hjemme i dit eget køkken. Produkterne tager udgangspunkt i professionelle teknikker og giver dig en genvej til endnu lækrere hjemmebag, mens råvarerne er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.