Koldhævede brunchboller med nødder og pære – Økologisk bageblanding

Prøv disse lækre og nemme koldhævede brunchboller med nødder og pære. De er bagt med vores Økologiske Koldhævede Brunchboller Brødblanding, og så er de fyldt med masser af smag og gode råvarer. En lækker og smagfuld snackbolle med et twist.

Hvis du vil prøve noget andet end de klassiske brunchboller, kan vi anbefale denne variant af koldhævede brunchboller med nødder og pære. De har masser af smag, og kan sagtens spises som en snack, eller med smør til eftermiddagskaffen. De smager af efterår og sensommer, og er svære at modstå.

 

Se opskrift
koldhævede brunchboller med nødder

Køkkentid
30 min.

Ventetid
6 - 24 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Rør 25 g gær ud i vandet og tilsæt pakkens indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Hak pære og nødder groft og bland i bolledejen.
  4. Dæk skålen til og lad dejen hæve ved stuetemperatur i en time.
  5. Form ca. 10-12 boller med to skeer. dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys med hakkede nødder.
  7. Forvarm ovnen til 240°C, sænk temperaturen til 225°C (varmluft 200°C) og bag bollerne i midten af oven i 15-20 minutter.