Økologiske grødboller med gulerod – Bageblanding

Elsker du også lækre, hjemmebagte gulerodsboller? Vi har lavet en skøn opskrift på økologiske grødboller med gulerod, som er nemme at bage med Valsemøllen Økologiske Grødboller Bageblanding. Bag blandingen som den er, eller følg denne opskrift med gulerod og solsikkekerner.

Vi er af den overbevisning, at det ikke skal være svært at bage. Med opskriften på økologiske grødboller med gulerod har vi gjort det nemt for dig, at bage hjemmebagt boller fuld af god smag. Vi har tilføjet revet gulerod og solsikkekerner til vores bageblanding. Det giver ekstra saftige boller med bid. Guleroden giver bollerne lidt ekstra sødme på den sunde måde. Spis dem på morgenbordet, brug i madpakken eller spis dem som tilbehør til supper og grillretter. Sprøde og saftige boller, som hele familien vil elske.

Se opskrift
økologiske grødboller med gulerod

Køkkentid
15 min.

Ventetid
55 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske grødboller med gulerod – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

12 boller

En pakke Valsemøllen Økologiske Grødboller
25 g gær
150 g gulerod
50 g solsikkekerner

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør vandet sammen med grødblandingen. Brug en grydeske eller et piskeris. Lad blandingen trække i 10 minutter.
  2. Smuldr gæren i grøden, og rør rundt.
  3. Tilsæt melblandingen sammen med gulerødder og solsikkekerner, og ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  4. Dæk skålen til, og lad dejen hvile i 30 minutter.
  5. Form 10-12 boller med en ske, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Dyp skeen i vand, så dejen ikke klistrer på skeen. Drys evt. med solsikkekerner. Sæt bagepladen direkte i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C), og bag den i 12-15 minutter.
  6. Spis dine økologiske grødboller med gulerødder lune med smør, og frys evt. resten ned, hvis der er nogle i overskud.

Et godt tip: Du kan sagtens koldhæve dine økologiske boller med gulerod. Anvend istedet 10 g gær, og følg fremgangsmåden ovenfor, dog skal dejen hæve i køleskabet i minimum 6 timer – gerne natten over.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.