Økologiske grødboller med gulerod – Bageblanding

Elsker du også lækre, hjemmebagte gulerodsboller? Vi har lavet en skøn opskrift på økologiske grødboller med gulerod, som er nemme at bage med Valsemøllen Økologiske Grødboller Bageblanding. Bag blandingen som den er, eller følg denne opskrift med gulerod og solsikkekerner.

Vi er af den overbevisning, at det ikke skal være svært at bage. Med opskriften på økologiske grødboller med gulerod har vi gjort det nemt for dig, at bage hjemmebagt boller fuld af god smag. Vi har tilføjet revet gulerod og solsikkekerner til vores bageblanding. Det giver ekstra saftige boller med bid. Guleroden giver bollerne lidt ekstra sødme på den sunde måde. Spis dem på morgenbordet, brug i madpakken eller spis dem som tilbehør til supper og grillretter. Sprøde og saftige boller, som hele familien vil elske.

Se opskrift
økologiske grødboller med gulerod

Køkkentid
15 min.

Ventetid
55 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Økologiske grødboller med gulerod – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

12 boller

3 ½ dl lunkent vand (30°C)
1 pakke Valsemøllen Økologiske Grødboller
25 g gær
150 g gulerod
50 g solsikkekerner

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Rør vandet sammen med grødblandingen. Brug en grydeske eller et piskeris. Lad blandingen trække i 10 minutter.
  2. Smuldr gæren i grøden, og rør rundt.
  3. Tilsæt melblandingen sammen med gulerødder og solsikkekerner, og ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  4. Dæk skålen til, og lad dejen hvile i 30 minutter.
  5. Form 10-12 boller med en ske, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Dyp skeen i vand, så dejen ikke klistrer på skeen. Drys evt. med solsikkekerner. Sæt bagepladen direkte i en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C), og bag den i 12-15 minutter.
  6. Spis dine økologiske grødboller med gulerødder lune med smør, og frys evt. resten ned, hvis der er nogle i overskud.

Et godt tip: Du kan sagtens koldhæve dine økologiske boller med gulerod. Anvend istedet 10 g gær, og følg fremgangsmåden ovenfor, dog skal dejen hæve i køleskabet i minimum 6 timer – gerne natten over.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.