Snoet hvidløgsbrød

Snoet hvidløgsbrød er også bliver en klassiker på middagsbordet, når foråret og sommeren viser sig.

Alle elsker de klassiske hvidløgsbrød, men et hjemmelavet snoet hvidløgsbrød kan kun imponere familien og venner.

Se opskrift

Køkkentid
40 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Snoet hvidløgsbrød: 4 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

1 brød

25 g gær
3 dl vand
6 g salt
125 g Valsemøllen Dansk Speltmel, sigtet
250 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
100 g smør
3 fed hvidløg
1 stor håndfuld persille
Mælk til pensling

Fremgangsmåde

  1. Tag smørret ud af køleskabet, så det kan blive blødt.
  2. Opløs gæren i vandet og rør speltmel i.
  3. Rør halvdelen af hvedemelet i, og kom herefter salt i.
  4. Tilsæt resten af hvedemelet og ælt dejen godt.
  5. Lad dejen hæve et lunt sted under et fugtigt viskestykke i 40 minutter.
  6. Slå dejen ned og rul dejen ud til en firkant der måler ca. 30×30 cm.
  7. Rør det bløde smør med hakket persille og hvidløg.
  8. Fordel hvidløgssmørret på dejen, men lad en slip være fri.
  9. Rul dejen sammen og lad den hvile 10 minutter.
  10. Klip rullen op på langs, og sno de to strenge rundt om hinanden med snitfalden opad. Lad snoningen hvile 10 minutter.
  11. Pensles med mælk og bages ved 225°C (varmluft 210°C) i20 minutter til brødet er gyldent.

 

Udviklet i samarbejde med mad og livstilsblogger Anja Suldrup.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.