Gulerodsboller

De bedste gulerodsboller, et barndomsminde der vækker de dejligste minder.

Se opskrift
gulerodsboller

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Gulerodsboller: 4 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

Ca. 20 boller

50 g smør el. margarine
5 ½ dl mælk (let eller minimælk)
30 g gær
2 tsk. sukker
1½ tsk. groft salt
3-4 gulerødder
Ca. 800 g mel
1 æg til pensling

  1. Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælken.
  2. Hæld blandingen i en skål og rør gæren ud heri.
  3. Riv gulerødderne og tilsæt de øvrige ingredienser.
  4. Slå dejen godt sammen. Dæk skålen og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. 1 time.
  5. Tag dejen ud på et meldrysset bord. Form dejen til boller evt. pølsebrød og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad bollerne efterhæve tildækket i ca. ½ time. Pensl med æg og bag bollerne midt i ovnen ved 200º i ca. 15 min.

Opskrift indsendt af Rie Ravnholdt Frederiksen
Opskriften er helt tilbage fra da jeg gik i børnehave. Hvor vi bagte boller hver onsdag med pædagogerne. Det er de bedste gulerodsboller, og vækker de dejligste minder hver gang jeg bager dem.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.