Luksus kanelsnegle

Hvem elsker ikke en hjemmebagt kanelsnegl? Disse luksus kanelsnegle er ingen undtagelse. De er nemlig bagt med fuldkorn og fyldt med en lækker remonce med marcipan.

Luksus kanelsneglene er en lækker snegl, der kun kan bringe glæde hos store og små. De er bagt med fuldkornshvedemel, der giver dejen en god smag, og sikre en god mæthedsfornemmelse. Det lækre bagværk af gærdej slår aldrig fejl, da de smager skønt og er nemme at bage. Dejen hæver nemlig i køleskabet inden de rulles ud, så den er nem at arbejde med. Bag dem til hyggestunder, eller når klassekammerater eller kolleger skal forkæles.

Se opskrift
luksus kanelsnegle

Køkkentid
30 min.

Ventetid
3 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Luksus kanelsnegle: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

20 kanelsnegle

2½ dl lunkent vand (30°C)
50 g gær
600 g Valsemøllen Hvedemel med Fuldkorn
65 g rørsukker
150 g blødt smør
2 æg
½ tsk. salt

Remonce
125 g marcipan
200 g rørsukker
15 g kanel
250 g blødt smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser.
  2. Ælt dejen i røremaskine ved laveste hastighed i ca. 8 minutter, og ved mellemste hastighed i ca. 2 minutter, til dejen er glat og slipper kanterne.
  3. Kom lidt mel i skålen, så dejen let slipper igen og lad den hæve i 60 minutter i køleskabet. Klargør remoncen imens.
  4. Bland marcipan og rørsukker, tilsæt kanel og blødt smør, og rør til massen er glat. Undgå at piske eller røre for længe.
  5. Drys lidt mel på bordet. Rul dejen ud til en firkant på ca. 30 x 55 cm. Fordel remoncen og rul dejen sammen som en roulade.
  6. Del i 20 lige store stykker, og sæt sneglene på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i 2 timer ved stuetemperatur.
  7. Pensel sneglene med vand eller et sammenpiske æg, og bag dem til de er gyldne i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (200°C varmluft) i ca. 15-18 minutter.
  8. Lad dine luksus kanelsnegle køle af på en rist.

Et godt tip: Kom lidt chokolade på de varme kanelsnegle, når de tages ud af ovnen, eller pynt de afkølede snegle med hvid glasur tilsat kanel i.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.