Luksus kanelsnegle

Hvem elsker ikke en hjemmebagt kanelsnegl? Disse luksus kanelsnegle er ingen undtagelse. De er nemlig bagt med fuldkorn og fyldt med en lækker remonce med marcipan.

Luksus kanelsneglene er en lækker snegl, der kun kan bringe glæde hos store og små. De er bagt med fuldkornshvedemel, der giver dejen en god smag, og sikre en god mæthedsfornemmelse. Det lækre bagværk af gærdej slår aldrig fejl, da de smager skønt og er nemme at bage. Dejen hæver nemlig i køleskabet inden de rulles ud, så den er nem at arbejde med. Bag dem til hyggestunder, eller når klassekammerater eller kolleger skal forkæles.

Se opskrift
luksus kanelsnegle

Køkkentid
30 min.

Ventetid
3 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Luksus kanelsnegle: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

20 kanelsnegle

2½ dl lunkent vand (30°C)
50 g gær
600 g Valsemøllen Hvedemel med Fuldkorn
65 g rørsukker
150 g blødt smør
2 æg
½ tsk. salt

Remonce
125 g marcipan
200 g rørsukker
15 g kanel
250 g blødt smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser.
  2. Ælt dejen i røremaskine ved laveste hastighed i ca. 8 minutter, og ved mellemste hastighed i ca. 2 minutter, til dejen er glat og slipper kanterne.
  3. Kom lidt mel i skålen, så dejen let slipper igen og lad den hæve i 60 minutter i køleskabet. Klargør remoncen imens.
  4. Bland marcipan og rørsukker, tilsæt kanel og blødt smør, og rør til massen er glat. Undgå at piske eller røre for længe.
  5. Drys lidt mel på bordet. Rul dejen ud til en firkant på ca. 30 x 55 cm. Fordel remoncen og rul dejen sammen som en roulade.
  6. Del i 20 lige store stykker, og sæt sneglene på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i 2 timer ved stuetemperatur.
  7. Pensel sneglene med vand eller et sammenpiske æg, og bag dem til de er gyldne i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (200°C varmluft) i ca. 15-18 minutter.
  8. Lad dine luksus kanelsnegle køle af på en rist.

Et godt tip: Kom lidt chokolade på de varme kanelsnegle, når de tages ud af ovnen, eller pynt de afkølede snegle med hvid glasur tilsat kanel i.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.