Luksus kanelsnegle

Hvem elsker ikke en hjemmebagt kanelsnegl? Disse luksus kanelsnegle er ingen undtagelse. De er nemlig bagt med fuldkorn og fyldt med en lækker remonce med marcipan.

Luksus kanelsneglene er en lækker snegl, der kun kan bringe glæde hos store og små. De er bagt med fuldkornshvedemel, der giver dejen en god smag, og sikre en god mæthedsfornemmelse. Det lækre bagværk af gærdej slår aldrig fejl, da de smager skønt og er nemme at bage. Dejen hæver nemlig i køleskabet inden de rulles ud, så den er nem at arbejde med. Bag dem til hyggestunder, eller når klassekammerater eller kolleger skal forkæles.

Se opskrift
luksus kanelsnegle

Køkkentid
30 min.

Ventetid
3 timer


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Luksus kanelsnegle: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

20 kanelsnegle

2½ dl lunkent vand (30°C)
50 g gær
600 g Valsemøllen Hvedemel med Fuldkorn
65 g rørsukker
150 g blødt smør
2 æg
½ tsk. salt

Remonce
125 g marcipan
200 g rørsukker
15 g kanel
250 g blødt smør

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet, og tilsæt de øvrige ingredienser.
  2. Ælt dejen i røremaskine ved laveste hastighed i ca. 8 minutter, og ved mellemste hastighed i ca. 2 minutter, til dejen er glat og slipper kanterne.
  3. Kom lidt mel i skålen, så dejen let slipper igen og lad den hæve i 60 minutter i køleskabet. Klargør remoncen imens.
  4. Bland marcipan og rørsukker, tilsæt kanel og blødt smør, og rør til massen er glat. Undgå at piske eller røre for længe.
  5. Drys lidt mel på bordet. Rul dejen ud til en firkant på ca. 30 x 55 cm. Fordel remoncen og rul dejen sammen som en roulade.
  6. Del i 20 lige store stykker, og sæt sneglene på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket i 2 timer ved stuetemperatur.
  7. Pensel sneglene med vand eller et sammenpiske æg, og bag dem til de er gyldne i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (200°C varmluft) i ca. 15-18 minutter.
  8. Lad dine luksus kanelsnegle køle af på en rist.

Et godt tip: Kom lidt chokolade på de varme kanelsnegle, når de tages ud af ovnen, eller pynt de afkølede snegle med hvid glasur tilsat kanel i.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.