Salte speltvafler med bacon og æble

Hvis du trænger til noget forandring til brunchen eller frokosten, kan vi anbefale disse sprøde, salte speltvafler. De er fulde af smag fra æble og bacon, og så mætter de godt, da de er bagt med Valsemøllen Speltmel, Fuldkorn.

De søde og syrlige æbler passer skønt sammen med den salte, fede bacon. Tilsammen giver de en lækker smagskombination til de salte speltvafler. Vaflerne kan spises som en salt snack, eller være en del af et brunch- eller frokost bord med lækre salater og diverse tilbehør. Det er en lidt utraditionel vaffel, men vi lover dig, at den er værd at prøve!

Se opskrift
salte speltvafler

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Salte speltvafler med bacon og æble: 3 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Pisk æg og mælk sammen.
  2. Tilsæt mel og salt samt revet æble og bacon.
  3. Varm vaffeljernet op og tilsæt lidt fedtstof til jernet. Fyld dejen i.
  4. Steg vaflerne i ca. 5 minutter og hold dam varme i ovnen mens resten steges.
  5. Servér de salte speltvafler lune med lidt salat til.

Et godt tip: De salte vafler er både gode som et mættende element i din frokost med en salat, men de kan også fungere som sandwichbrød. Hvis du trænger til lidt forandring i madpakken, kan du bruge de sprøde vafler som brød, og fylde med med lækkert pålæg og sprøde grøntsager. Kun fantasien sætter grænser. Og elsker du vafler til både morgen, middag og aften, kan du finde alle vores bedste opskrifter på vafler her.