Madvafler med fyld – Bageblanding

Bag lækre madvafler med fyld til aftensmad. En hurtig og nem aftensmad hvor man kan servere forskelligt fyld til. I denne opskrift får du madvafler fyldt med ærtepure, kylling og grønt.

Madvaflerne er lavet med Valsemøllen Multigrain Vafler og indeholder en masse frø og kerner hvor god smag og det ernæringsmæssige fokus er i balance.

Valsemøllen Multigrain er en del af Valsemøllen Velvær® serie. Læs meget mere om Valsemøllen Velvær® serien, vejen til velvær og en masse spændene opskrifter, her. 

Se opskrift
Madvafler med fyld

Køkkentid
15 min.

Ventetid
30 min

Energi-
indhold


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

6-8 vafler

Madvafler

1 ps. Valsemøllen Multigrain Vafler melblanding 
4 tsk. bagepulver
6 dl lunkent vand (30°C)

Ærtepuré (600 g) 

500 g mellemfine ærter (let optøede)
1 dl hvide bønner
Saften fra 1 citron
1 knsp. peber
1/2 bundt frisk mynte
1 fed hvidløg
1 dl rapsolie og lidt vand

Fyld (til 1 vaffel)

100 g tilberedt kylling
30 g sugar snaps
30 g rødkål
1 spsk. ærtepuré

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Ærtepure

  1. Kog de hvide bønner møre, og hæld vandet fra dem.
  2. Kom alle ingredienserne i en blender. Blend og smag til med salt og peber. Stil til side til senere.

Vafler

  1. Hæld posens indhold og bagepulver i en skål. Tilsæt vand og rør rundt.
  2. Bag vaflerne i et forvamet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne (ca. 3-4 minutter). Brug lidt fedtstof imellem hver bagning, så får du ekstra sprødhed.
  3. Placer vaflerne på en rist.

Fyld 

  1. Snit rødkål og blancher sugar snaps.
  2. Anret vaflerne med ærtepure, kylling, rødkål og sugar snaps.