Snurrer med chokoladeknapper

Bag lækre og farverige snurrer med chokoladeknapper, som dine børn eller børnebørn helt sikkert vil elske!

Snurrer er både festlige, fine og nemme at bage. Snurrerne er fyldt med chokoladeknapper og en god, klassisk remonce lavet på smør og sukker. Et kæmpe børnehit. Snurrerne kan også fyldes med en anden slags chokolade, nødder eller frugt, og du kan lave remoncen med kanel eller kardemommesmag.

I opskriften er der brugt Valsemøllen ØKO Dansk Stenformalet Hvedemel, hvor du får 20 % fuldkorn, men beholder den gode bageevne og smag, som du kender fra en almindelig hvedemel.

Opskriften er udviklet i samarbejde med Cathrine Brandt. Find flere opskrifter lavet i samarbejde med Cathrine Brandt her.

Se opskrift
Snurrer med smarties

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1,5 t


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

14 stk.

Dejen

200 g vand, lunkent
25 g gær
50 g sukker
475 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
2 æg – 1 æg i dejen og 1 æg til pensling
4 g salt
50 g smør, stuetemperatur

Remonce

50 g smør
50 g sukker

Fyld

ca. 120 g chokoladeknapper

Sådan gør du

  1. Kom vand og gær i en skål, og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt sukker, hvedemel, 1 æg og salt, og ælt dejen til den er samlet.
  3. Tilsæt smør, og ælt dejen til den er glat og slipper skålens kanter. Lad dejen hvile tildækket i 15 minutter ved stuetemperatur.
  4. Rør smør og sukker sammen.
  5. Form snurrerne ved at vende dejen ud på et let meldrysset bord, og rul den ud til et rektangel på ca. 45×20 cm.
  6. Fordel remoncen på dejen, og drys 80 g smarties på den midterste 1/3 af dejen.
  7. Fold den nederste del af dejen ind over dejen med smarties. Fordel de sidste 40 g smarties på dejen, og fold den øverste 1/3 af dejen ned henover. Du har nu tre lag dej.
  8. Rul dejen ud til ca. 30×20 cm, og skær dejen ud i 14 stk. 2 cm brede strimler.
  9. Sno hver dejstrimmel til en snurrer, og fordel dem på to bageplader beklædt med bagepapir.
  10. Lad snurrerne hæve tildækket ved stuetemperatur i ca. 60 minutter til de er lette og luftige.
  11. Tænd ovnen på 200°C varmluft.
  12. Pisk et æg sammen med en gaffel, og pensl snurrerne.
  13. Bag snurrerne i ca. 10 minutter til de er gyldne.
  14. Lad snurrerne afkøle på en rist.

Et godt tip: Skal det være nemmere? Så prøv opskriften på nemme og hurtige kanelsnurre som er bagt med Valsemøllen kageblanding.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.