Glutenfrie amerikanske pandekager

Disse glutenfrie amerikanske pandekager er perfekte til en ekstra lækker brunch. Selvom man undgår gluten, behøver men nemlig ikke, at gå på kompromis med god smag og forkælelse.

Forkæl dem omkring dig med de luftige, glutenfrie amerikanske pandekager. Pandekagerne er stadig syndigt gode, selvom de er uden gluten. Om du serverer dem til brunch eller blot når du trænger til lidt sødt, er helt op til dig.

Se flere opskrifter på pandekager

Se opskrift
glutenfrie amerikanske pandekager

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie amerikanske pandekager: 3 ud af 5 baseret på 143 anmeldelser

Opskrift

2 spsk. margarine
2 æg
2,5 dl mælk
180 g (3 dl) Finax Glutenfri Melmix
2-3 tsk. bagepulver
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
margarine til stegning

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smelt margarine og bland den med mælken.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  3. Derefter blandes alt sammen i én skål og omrøres til en jævn dej. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
  4. Steg pandekagerne 1-2 minutter på hver side i en pande på medium varme.
  5. Servér med marmelade, flødeskum eller måske sirup – ´the American way´!
+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.