Glutenfrie amerikanske pandekager

Disse glutenfrie amerikanske pandekager er perfekte til en ekstra lækker brunch. Selvom man undgår gluten, behøver men nemlig ikke, at gå på kompromis med god smag og forkælelse.

Forkæl dem omkring dig med de luftige, glutenfrie amerikanske pandekager. Pandekagerne er stadig syndigt gode, selvom de er uden gluten. Om du serverer dem til brunch eller blot når du trænger til lidt sødt, er helt op til dig.

Se opskrift
glutenfrie amerikanske pandekager

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie amerikanske pandekager: 3 ud af 5 baseret på 128 anmeldelser

Opskrift

2 spsk. margarine
2 æg
2,5 dl mælk
180 g (3 dl) Finax Glutenfri Melmix
2-3 tsk. bagepulver
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
margarine til stegning

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smelt margarine og bland den med mælken.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  3. Derefter blandes alt sammen i én skål og omrøres til en jævn dej. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
  4. Steg pandekagerne 1-2 minutter på hver side i en pande på medium varme.
  5. Servér med marmelade, flødeskum eller måske sirup – ´the American way´!
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.