Glutenfrie amerikanske pandekager

Disse glutenfrie amerikanske pandekager er perfekte til en ekstra lækker brunch. Selvom man undgår gluten, behøver men nemlig ikke, at gå på kompromis med god smag og forkælelse.

Forkæl dem omkring dig med de luftige, glutenfrie amerikanske pandekager. Pandekagerne er stadig syndigt gode, selvom de er uden gluten. Om du serverer dem til brunch eller blot når du trænger til lidt sødt, er helt op til dig.

Se opskrift
glutenfrie amerikanske pandekager

Køkkentid
35 min.

Ventetid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrie amerikanske pandekager: 3 ud af 5 baseret på 90 anmeldelser

Opskrift

2 spsk. margarine
2 æg
2,5 dl mælk
180 g (3 dl) Finax Glutenfri Melmix
2-3 tsk. bagepulver
1 spsk. sukker
½ tsk. salt
margarine til stegning

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smelt margarine og bland den med mælken.
  2. Bland alle de tørre ingredienser sammen.
  3. Derefter blandes alt sammen i én skål og omrøres til en jævn dej. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter.
  4. Steg pandekagerne 1-2 minutter på hver side i en pande på medium varme.
  5. Servér med marmelade, flødeskum eller måske sirup – ´the American way´!