Glutenfri pizzadej

Den glutenfri pizzadej er vores opskrift på en vellykket glutenfri pizza. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan fylde på

Den glutenfri pizzadej er perfekt for dig, der vil undgå gluten i hverdagen. Dejen til pizzabunden kræver få ingredienser og er let at lave med vores Finax Glutenfri Melmix. Det er bare at komme i gang, og fylde det på, som du elsker. Det er helt op til dig, om det skal være en klassisk pizza, hvid pizza eller en helt tredje slags.

Se opskrift
Glutenfri pizzadej

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri pizzadej: 3 ud af 5 baseret på 225 anmeldelser

Opskrift

1 pizza

30 g gær
2 dl fingervarmt vand
2 spsk. olie
1 tsk. salt
5,5 dl Finax Glutenfri Melmix (330 g)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål. Hæld vandet over gæren og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt olie, salt og melmix. Ælt dejen grundigt i en røremaskine eller med hænder i ca. 5 min.
  3. Lad hæve ca. 30 min. til dobbelt størrelse.
  4. Rul eller tryk dejen ud på en plade med bagepapir. Form den til en rund pizza – ca. 20 cm i diameter og 1 cm tyk.
  5. Lad den hæve i 15 min. Sæt ovnen på 225ºC.
  6. Forbag pizzabunden midt i ovnen i 5-7 min. Læg derefter fyldet på.
  7. Bag i yderligere 10-15 min. afhængigt af fyldet.

Et godt tip: Kun fantasien sætter grænsen for valg af fyld. Man kan eksempelvis bruge reven ost, fint strimlet skinke eller pølse, tomat, ananas og løg.

Du kan fryse forbagte pizzabunde ned.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.