Sådan gør du
- Smuldr gæren i en skål. Hæld vandet over gæren og rør til gæren er opløst.
- Tilsæt olie, salt og melmix. Ælt dejen grundigt i en røremaskine eller med hænder i ca. 5 min.
- Lad hæve ca. 30 min. til dobbelt størrelse.
- Rul eller tryk dejen ud på en plade med bagepapir. Form den til en rund pizza – ca. 20 cm i diameter og 1 cm tyk.
- Lad den hæve i 15 min. Sæt ovnen på 225ºC.
- Forbag pizzabunden midt i ovnen i 5-7 min. Læg derefter fyldet på.
- Bag i yderligere 10-15 min. afhængigt af fyldet.
Et godt tip: Kun fantasien sætter grænsen for valg af fyld. Man kan eksempelvis bruge reven ost, fint strimlet skinke eller pølse, tomat, ananas og løg.
Du kan fryse forbagte pizzabunde ned.