Glutenfri pizzadej

Den glutenfri pizzadej er vores opskrift på en vellykket glutenfri pizza. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan fylde på

Den glutenfri pizzadej er perfekt for dig, der vil undgå gluten i hverdagen. Dejen til pizzabunden kræver få ingredienser og er let at lave med vores Finax Glutenfri Melmix. Det er bare at komme i gang, og fylde det på, som du elsker. Det er helt op til dig, om det skal være en klassisk pizza, hvid pizza eller en helt tredje slags.

Se opskrift
Glutenfri pizzadej

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri pizzadej: 4 ud af 5 baseret på 168 anmeldelser

Opskrift

1 pizza

30 g gær
2 dl fingervarmt vand
2 spsk. olie
1 tsk. salt
5,5 dl Finax Glutenfri Melmix (330 g)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Smuldr gæren i en skål. Hæld vandet over gæren og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt olie, salt og melmix. Ælt dejen grundigt i en røremaskine eller med hænder i ca. 5 min.
  3. Lad hæve ca. 30 min. til dobbelt størrelse.
  4. Rul eller tryk dejen ud på en plade med bagepapir. Form den til en rund pizza – ca. 20 cm i diameter og 1 cm tyk.
  5. Lad den hæve i 15 min. Sæt ovnen på 225ºC.
  6. Forbag pizzabunden midt i ovnen i 5-7 min. Læg derefter fyldet på.
  7. Bag i yderligere 10-15 min. afhængigt af fyldet.

Et godt tip: Kun fantasien sætter grænsen for valg af fyld. Man kan eksempelvis bruge reven ost, fint strimlet skinke eller pølse, tomat, ananas og løg.

Du kan fryse forbagte pizzabunde ned.

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.