Glutenfri pizzadej

Den glutenfri pizzadej er vores opskrift på en vellykket glutenfri pizza. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan fylde på

Se opskrift
Glutenfri pizzadej

Køkkentid
30 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfri pizzadej: 3 ud af 5 baseret på 83 anmeldelser

Opskrift

1 pizza

Brugt i opskriften

Opskrift på Glutenfri pizzadej

Den glutenfri pizzadej er perfekt for dig, der vil undgå gluten i hverdagen. Dejen til pizzabunden kræver få ingredienser og er let at lave med vores Finax Glutenfri Melmix. Det er bare at komme i gang, og fylde det på, som du elsker. Det er helt op til dig, om det skal være en klassisk pizza, hvid pizza eller en helt tredje slags.

Sådan gør du:

  1. Smuldr gæren i en skål. Hæld vandet over gæren og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt olie, salt og melmix. Ælt dejen grundigt i en røremaskine eller med hænder i ca. 5 min.
  3. Lad hæve ca. 30 min. til dobbelt størrelse.
  4. Rul eller tryk dejen ud på en plade med bagepapir. Form den til en rund pizza – ca. 20 cm i diameter og 1 cm tyk.
  5. Lad den hæve i 15 min. Sæt ovnen på 225ºC.
  6. Forbag pizzabunden midt i ovnen i 5-7 min. Læg derefter fyldet på.
  7. Bag i yderligere 10-15 min. afhængigt af fyldet.

Tip! Kun fantasien sætter grænsen for valg af fyld. Man kan eksempelvis bruge reven ost, fint strimlet skinke eller pølse, tomat, ananas og løg.

Du kan fryse forbagt pizzabunde ned.

 

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.