Glutenfrit madbrød

Bag et glutenfrit madbrød, når du skal have lidt ekstra til aftensmaden. Dette brød er perfekt skiveskåret med charcuterie eller ost, og som tilbehør til suppe eller andre retter – præcis som det er!

Hvis du også mangler et lyst brød, men undgår gluten, bør du bage et glutenfrit madbrød. Brødet er lyst og luftigt, og så er det super nemt at bage! Brødet er bagt med Finax Glutenfri Melmix Basis, der gør den glutenfri bagning til en leg!

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrit madbrød: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Opskrift

1 brød

25 g gær
4 dl lunkent vand (37 grader)
30 g smeltet margarine eller 2 spiseskefulde olie
1-1,5 teskefuld salt
450 g Finax Glutenfri Melmix (ca. 7,5 dl)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser. Vej gerne melet, eftersom gultenfrit mel er meget let at trykke sammen
  3. Pisk dejen kraftigt med maskinen i ca. 5 min.
  4. Hæld massen i en smurt aflang form, ca. 1,5 l
  5. Lad brødet hæve under et viskestykke i ca. 35 min.
  6. Bag brødet i den nederste del af ovnen på 200°C i ca. 25 min.
  7. Lad brødet køle af på en rist med et viskestykke over. Vil man have en hård skorpe, skal man lade brødet køle af uden viskestykke over.
+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.