Glutenfrit madbrød

Bag et glutenfrit madbrød, når du skal have lidt ekstra til aftensmaden. Dette brød er perfekt skiveskåret med charcuterie eller ost, og som tilbehør til suppe eller andre retter – præcis som det er!

Hvis du også mangler et lyst brød, men undgår gluten, bør du bage et glutenfrit madbrød. Brødet er lyst og luftigt, og så er det super nemt at bage! Brødet er bagt med Finax Glutenfri Melmix Basis, der gør den glutenfri bagning til en leg!

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrit madbrød: 4 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser

Opskrift

1 brød

25 g gær
4 dl lunkent vand (37 grader)
30 g smeltet margarine eller 2 spiseskefulde olie
1-1,5 teskefuld salt
450 g Finax Glutenfri Melmix (ca. 7,5 dl)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser. Vej gerne melet, eftersom glutenfrit mel er meget let at trykke sammen.
  3. Rør dejen i en røremaskine ved høj hastighed i ca. 5 min.
  4. Hæld dejen i en smurt aflang form på ca. 1,5 l
  5. Lad brødet hæve under et viskestykke i ca. 35 min.
  6. Bag brødet i den nederste del af ovnen på 200°C i ca. 25 min.
  7. Lad brødet køle af på en rist med et viskestykke over.

Et godt tip: Vil du have en hård skorpe på brødet, kan du lade brødet køle af uden viskestykke over.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.