Glutenfrit madbrød

Bag et glutenfrit madbrød, når du skal have lidt ekstra til aftensmaden. Dette brød er perfekt skiveskåret med charcuterie eller ost, og som tilbehør til suppe eller andre retter – præcis som det er!

Hvis du også mangler et lyst brød, men undgår gluten, bør du bage et glutenfrit madbrød. Brødet er lyst og luftigt, og så er det super nemt at bage! Brødet er bagt med Finax Glutenfri Melmix Basis, der gør den glutenfri bagning til en leg!

Se opskrift

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Glutenfrit madbrød: 4 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

1 brød

25 g gær
4 dl lunkent vand (37 grader)
30 g smeltet margarine eller 2 spiseskefulde olie
1-1,5 teskefuld salt
450 g Finax Glutenfri Melmix (ca. 7,5 dl)

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser. Vej gerne melet, eftersom gultenfrit mel er meget let at trykke sammen
  3. Pisk dejen kraftigt med maskinen i ca. 5 min.
  4. Hæld massen i en smurt aflang form, ca. 1,5 l
  5. Lad brødet hæve under et viskestykke i ca. 35 min.
  6. Bag brødet i den nederste del af ovnen på 200°C i ca. 25 min.
  7. Lad brødet køle af på en rist med et viskestykke over. Vil man have en hård skorpe, skal man lade brødet køle af uden viskestykke over.
+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.