Dessertpizza – Økologisk bageblanding

Uimodståelig dessertpizza med nutella, skumfiduser og friske jordbær. En vaskeægte børnefavorit til en varm sommeraften!

Aldrig har det være nemmere at bage sin egen dessert pizza med Valsemøllen Pizza Økologisk Bageblanding. Du kan variere din dessertpizza i det uendelige, og lave lige den variant, dine børn eller gæster vil elske. Fx med hvid chokolade, friske sommerbær og ristet nødder. Kun fantasien sætter grænser. Du kan med fordel lave pizzaerne på grill.

Se opskrift
dessertpizza

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 time 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Dessertpizza – Økologisk bageblanding: 3 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

4 pizzaer

5 1/2 dl vand (ca. 30°C)
1 breve Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
1 pose Valsemøllen Økologisk Pizza
1 spsk. sukker
3 tsk. vaniljesukker
Nutella
Små skumfiduser
Frugt, fx jordbær og banan

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær, sukker og vaniljesukker i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 4 stykker og form dem i 4 store boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C, gerne med en pizzasten eller bagestål.
  5. Rul de 4 boller ud til tynde bunde (diameter ca. 30 centimeter).
  6. Bag pizzabunden på en bagesten eller bagestål, en af gangen i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 10 minutter.
  7. Fordel nutella på den forbagte pizzabund og drys med små skumfiduser. Kom din dessertpizza i ovnen og bag til skumfiduserne er smeltet og bunden er sprød.
  8. Pynt din dessertpizza med frisk frugt, fx jordbær og banan. Velbekomme!

Et godt tip: Ønsker du at bage 2 pizzaer i stedet for 4, skal du følge opskriften, men kun bruge halvdelen af brødblandingen, 1 brev med tørgær og ca. 3 dl vand.

Vil du gerne lave din egen pizzadej, kan du få vores grundopskrift på sprøde pizzabunde her.

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.