Dessertpizza – Økologisk bageblanding

Uimodståelig dessertpizza med nutella, skumfiduser og friske jordbær. En vaskeægte børnefavorit til en varm sommeraften!

Aldrig har det være nemmere at bage sin egen dessert pizza med Valsemøllen Pizza Økologisk Bageblanding. Du kan variere din dessertpizza i det uendelige, og lave lige den variant, dine børn eller gæster vil elske. Fx med hvid chokolade, friske sommerbær og ristet nødder. Kun fantasien sætter grænser. Du kan med fordel lave pizzaerne på grill.

Se opskrift
dessertpizza

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 time 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Dessertpizza – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 17 anmeldelser

Opskrift

4 pizzaer

5 1/2 dl lunkent vand (ca. 30°C)
1 brev Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
1 pose Valsemøllen Økologisk Pizza
1 spsk. sukker
3 tsk. vaniljesukker
Nutella
Små skumfiduser
Frugt, fx jordbær og banan

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær, sukker og vaniljesukker i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 4 stykker og form dem i 4 store boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C, gerne med en pizzasten eller bagestål.
  5. Rul de 4 boller ud til tynde bunde (diameter ca. 30 centimeter).
  6. Bag pizzabunden på en bagesten eller bagestål, en ad gangen i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 10 minutter.
  7. Fordel nutella på den forbagte pizzabund og drys med små skumfiduser. Kom din dessertpizza i ovnen og bag til skumfiduserne er smeltet og bunden er sprød.
  8. Pynt din dessertpizza med frisk frugt, fx jordbær og banan. Velbekomme!

OBS: Ønsker du at bage 2 pizzaer i stedet for 4, skal du følge opskriften, men kun bruge halvdelen af brødblandingen, 1 brev med tørgær og ca. 3 dl vand.

Et godt tip: Vil du bage din pizza på italiensk manér? Bag din dessertpizza på grillen, og få samme resultater som med en pizza ovn. Du skal blot følge fremgangmåden i denne opskrift på pizza på grill.

Vil du gerne lave din egen pizzadej, kan du få vores grundopskrift på sprøde pizzabunde her.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.