Dessertpizza – Økologisk bageblanding

Uimodståelig dessertpizza med nutella, skumfiduser og friske jordbær. En vaskeægte børnefavorit til en varm sommeraften!

Aldrig har det være nemmere at bage sin egen dessert pizza med Valsemøllen Pizza Økologisk Bageblanding. Du kan variere din dessertpizza i det uendelige, og lave lige den variant, dine børn eller gæster vil elske. Fx med hvid chokolade, friske sommerbær og ristet nødder. Kun fantasien sætter grænser. Du kan med fordel lave pizzaerne på grill.

Se opskrift
dessertpizza

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 time 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Dessertpizza – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 14 anmeldelser

Opskrift

4 pizzaer

5 1/2 dl lunkent vand (ca. 30°C)
1 brev Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
1 pose Valsemøllen Økologisk Pizza
1 spsk. sukker
3 tsk. vaniljesukker
Nutella
Små skumfiduser
Frugt, fx jordbær og banan

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær, sukker og vaniljesukker i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 4 stykker og form dem i 4 store boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C, gerne med en pizzasten eller bagestål.
  5. Rul de 4 boller ud til tynde bunde (diameter ca. 30 centimeter).
  6. Bag pizzabunden på en bagesten eller bagestål, en ad gangen i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 10 minutter.
  7. Fordel nutella på den forbagte pizzabund og drys med små skumfiduser. Kom din dessertpizza i ovnen og bag til skumfiduserne er smeltet og bunden er sprød.
  8. Pynt din dessertpizza med frisk frugt, fx jordbær og banan. Velbekomme!

OBS: Ønsker du at bage 2 pizzaer i stedet for 4, skal du følge opskriften, men kun bruge halvdelen af brødblandingen, 1 brev med tørgær og ca. 3 dl vand.

Et godt tip: Vil du bage din pizza på italiensk manér? Bag din dessertpizza på grillen, og få samme resultater som med en pizza ovn. Du skal blot følge fremgangmåden i denne opskrift på pizza på grill.

Vil du gerne lave din egen pizzadej, kan du få vores grundopskrift på sprøde pizzabunde her.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.