Dessertpizza – Økologisk bageblanding

Uimodståelig dessertpizza med nutella, skumfiduser og friske jordbær. En vaskeægte børnefavorit til en varm sommeraften!

Aldrig har det være nemmere at bage sin egen dessert pizza med Valsemøllen Pizza Økologisk Bageblanding. Du kan variere din dessertpizza i det uendelige, og lave lige den variant, dine børn eller gæster vil elske. Fx med hvid chokolade, friske sommerbær og ristet nødder. Kun fantasien sætter grænser. Du kan med fordel lave pizzaerne på grill.

Se opskrift
dessertpizza

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 time 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Dessertpizza – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 15 anmeldelser

Opskrift

4 pizzaer

5 1/2 dl lunkent vand (ca. 30°C)
1 brev Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
1 pose Valsemøllen Økologisk Pizza
1 spsk. sukker
3 tsk. vaniljesukker
Nutella
Små skumfiduser
Frugt, fx jordbær og banan

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær, sukker og vaniljesukker i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 4 stykker og form dem i 4 store boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C, gerne med en pizzasten eller bagestål.
  5. Rul de 4 boller ud til tynde bunde (diameter ca. 30 centimeter).
  6. Bag pizzabunden på en bagesten eller bagestål, en ad gangen i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 10 minutter.
  7. Fordel nutella på den forbagte pizzabund og drys med små skumfiduser. Kom din dessertpizza i ovnen og bag til skumfiduserne er smeltet og bunden er sprød.
  8. Pynt din dessertpizza med frisk frugt, fx jordbær og banan. Velbekomme!

OBS: Ønsker du at bage 2 pizzaer i stedet for 4, skal du følge opskriften, men kun bruge halvdelen af brødblandingen, 1 brev med tørgær og ca. 3 dl vand.

Et godt tip: Vil du bage din pizza på italiensk manér? Bag din dessertpizza på grillen, og få samme resultater som med en pizza ovn. Du skal blot følge fremgangmåden i denne opskrift på pizza på grill.

Vil du gerne lave din egen pizzadej, kan du få vores grundopskrift på sprøde pizzabunde her.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.