Dessertpizza – Økologisk bageblanding

Uimodståelig dessertpizza med nutella, skumfiduser og friske jordbær. En vaskeægte børnefavorit til en varm sommeraften!

Aldrig har det være nemmere at bage sin egen dessert pizza med Valsemøllen Pizza Økologisk Bageblanding. Du kan variere din dessertpizza i det uendelige, og lave lige den variant, dine børn eller gæster vil elske. Fx med hvid chokolade, friske sommerbær og ristet nødder. Kun fantasien sætter grænser. Du kan med fordel lave pizzaerne på grill.

Se opskrift
dessertpizza

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 time 25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Dessertpizza – Økologisk bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 18 anmeldelser

Opskrift

4 pizzaer

5 1/2 dl lunkent vand (ca. 30°C)
1 brev Valsemøllen Tørgær (svarende til 50 g frisk gær)
1 pose Valsemøllen Økologisk Pizza
1 spsk. sukker
3 tsk. vaniljesukker
Nutella
Små skumfiduser
Frugt, fx jordbær og banan

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen Tørgær, sukker og vaniljesukker i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i mindst 5 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed.
  3. Del dejen i 4 stykker og form dem i 4 store boller, der skal hæve under et fugtigt viskestykke ved stuetemperatur i 30 minutter.
  4. Forvarm ovnen til 250°C, gerne med en pizzasten eller bagestål.
  5. Rul de 4 boller ud til tynde bunde (diameter ca. 30 centimeter).
  6. Bag pizzabunden på en bagesten eller bagestål, en ad gangen i midten af ovnen ved 225°C (varmluft 200°C) i ca. 10 minutter.
  7. Fordel nutella på den forbagte pizzabund og drys med små skumfiduser. Kom din dessertpizza i ovnen og bag til skumfiduserne er smeltet og bunden er sprød.
  8. Pynt din dessertpizza med frisk frugt, fx jordbær og banan. Velbekomme!

OBS: Ønsker du at bage 2 pizzaer i stedet for 4, skal du følge opskriften, men kun bruge halvdelen af brødblandingen, 1 brev med tørgær og ca. 3 dl vand.

Et godt tip: Vil du bage din pizza på italiensk manér? Bag din dessertpizza på grillen, og få samme resultater som med en pizza ovn. Du skal blot følge fremgangmåden i denne opskrift på pizza på grill.

Vil du gerne lave din egen pizzadej, kan du få vores grundopskrift på sprøde pizzabunde her.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.