Koldskålscrunch

Hvis du vil prøve at toppe din koldskål med andet end de klassiske kammerjunkere, kan vi klart anbefale koldskålscrunch. Et sprødt drys der smager skønt til den søde sommerret.

Koldskålscrunch nemt at lave selv, og det kræver det få ingredienser. Server din koldskål med crunch og friske jordbær. Det giver noget sødt og sprødt til at cremede og søde koldskål. Crunchen smager selvfølgelig også lækkert oven på yoghurten eller havregrøden. Ingredienserne er også noget du måske allerede har i køkkenet, og hvis du ikke har mandler, kan de også skiftes ud med andre lækre nødder. Brug crunch opskriften, og server den for hele familien, som helt sikkert vil elske det.

Se opskrift
koldskålscrunch

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Koldskålscrunch: 4 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Hak mandler groft og bland dem i en skål sammen med havregryn, solsikkekerner, sirup og salt.
  2. Rist det på en varm pande med smør. Kernerne skal ristet, og tage farve uden at blive brændte.
  3. Fordel crunchen på en rist, beklædt med bagepapir, og lad det køle ned.
  4. Server koldskål sammen med koldskålscrunch og friske, danske jordbær.

Et godt tip: Brug kokosolie i stedet for smør til din crunch. Hvis du skal servere koldskål for flere, kan du variere bordet med en masse lækre topping. Frisk frugt og bær er altid lækkert. Server også gerne hjemmebagte kammerjunkere, der smager skønt, og som helt sikker vil imponere familie og gæster. Skal det være et vegansk alternativ, har vi også en opskrift på koldskål med kammerjunkere helt fri for animalske produkter.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.