Koldskålscrunch

Hvis du vil prøve at toppe din koldskål med andet end de klassiske kammerjunkere, kan vi klart anbefale koldskålscrunch. Et sprødt drys der smager skønt til den søde sommerret.

Koldskålscrunch nemt at lave selv, og det kræver det få ingredienser. Server din koldskål med crunch og friske jordbær. Det giver noget sødt og sprødt til at cremede og søde koldskål. Crunchen smager selvfølgelig også lækkert oven på yoghurten eller havregrøden. Ingredienserne er også noget du måske allerede har i køkkenet, og hvis du ikke har mandler, kan de også skiftes ud med andre lækre nødder. Server den for hele familien, som helt sikkert vil elske det.

Se opskrift
koldskålscrunch

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Hak mandler groft og bland dem i en skål sammen med havregryn, solsikkekerner, sirup og salt.
  2. Rist det på en varm pande med smør. Kernerne skal ristet, og tage farve uden at blive brændte.
  3. Fordel crunchen på en rist, beklædt med bagepapir, og lad det køle ned.
  4. Server koldskål sammen med koldskålscrunch og friske, danske jordbær.

Et godt tip: Brug kokosolie i stedet for smør til din crunch. Hvis du skal servere koldskål for flere, kan du variere bordet med en masse lækre topping. Frisk frugt og bær er altid lækkert. Server også gerne hjemmebagte kammerjunkere, der smager skønt, og som helt sikker vil imponere familie og gæster. Skal det være et vegansk alternativ, har vi også en opskrift på koldskål med kammerjunkere helt fri for animalske produkter.

 

+

VIND ET BAGEKURUS MED BAGERLANDSHOLDET OG VALSEMØLLEN + ET ÅRS FORBRUG AF DANSK MEL

Nu har du chancen for at lære af de bedste! Vind en plads på bagekursus med chefbager Asger Hansen fra Bagerlandsholdet og Valsemøllens egen udviklingsbager Erik Olsen. Her sætter vi fokus på godt brød bagt med surdej, og du lærer om æltning, (kold)hævning og afbagning – og får din egen surdej med hjem. Plus at du vinder 1 års forbrug af dansk mel. Det hele til en samlet værdi af 2.500 kr.

Ét års forbrug af dansk mel
Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til brødblandinger, klid og kerner. Hvis du er én af de otte heldige vindere, forkæler vi dig med et års forbrug af dansk mel, som vi sender til dig af fire omgange fordelt over et år.

Bagekursus

Praktisk information
Dato: Søndag d. 8. november kl. 10.00-15.00
Sted: Valsemøllen Køge, Sandvadsvej 14, 4600 Køge

Vi tager naturligvis de nødvendige forholdsregner ift. Covid-19 situationen og forholder os til myndighedernes anbefalinger. Af samme grund har vi valgt at begrænse bagekurset til kun 8 deltagere.

Hvad lærer du på kurset?
– Hvad er en surdej? Principperne, proces (opstart, fodring osv.)
– Tid som en vigtigfaktor for godt bagværk
– Æltning/foldning
– Shaping og hævning
– Afbagning

Hvad får du?
– Smagsprøver med hjem på alt det brød vi bager
– Kaffe/te og drikkevarer dagen igennem
– Tapasanretning – med alt det gode bagværk naturligvis
– Surdej med hjem
– Et bagekit med forklæde, dejdeler og lækre danske produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

Godt bagværk starter med DANSK MEL fra Valsemøllen. Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi samlet alt det bedste indenfor brød, kager og dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 26. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 10 vindere. Præmien er et bagekursus og et års forbrug af Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 2500 kr. (1.500 kr. for kurset + 1.000 kr. i produkter). Hverken bagekursus eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra tirsdag den 1. september 2020 til og med søndag den 25. oktober 2020.