Glutenfri granola

Lav din egen glutenfri granola hjemme i køkkenet på under 1 time. Vi har lavet en nem og overskuelig opskrift på en glutenfri granola til dig og resten af familien. En granola kan bruges til flere forskellige ting. Du kan bruge den til din morgenmad på din skyr, ymer eller som en lille snack med koldskål. En god lækker opskrift når du bliver lækker sulten. Med en hjemmelavet granola bliver din morgenmad eller snack aldrig kedelig.

Find mere inspiration til din morgenmad her. 

Se opskrift
Glutenfri granola

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

6 portioner

1 dl. honning
300 g Valsemøllen havregryn
100 g blandede frø og kerner fx Valsemøllen solsikkekerner og Valsemøllen græskarkerner
1 tsk. stødt kanel
100 g mandler
100 g mørk chokolade
50 g tranebær

Sådan gør du

 

  1. Bag mandlerne i en forvarmet oven ved 200°C i ca. 10 min., og lad dem køle af.
  2. Smelt honning på en pande, til den er let karamelliseret. Tilsæt havregryn, frø, kanel, mandler og varm det hele godt igennem i ca. 5 min. Tag panden af varmen, og lad massen køle af.
  3. Hak mandler og chokolade groft, og vend det sammen med tranebær og det karamelliserede 3-kornsblanding
  4. Opbevar granolaen i en tætsluttende emballage.

Et godt tip: Prøv vores Chiagrød med mangosorbet og kom den glutenfri granola ovenpå.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.