Glutenfri granola

Granolaen er velegnet som drys til skyr, ymer, koldskål eller som snack.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 6 portioner
  • 1 dl. honning
  • 300 g havregryn
  • 100 g blandede frø og kerner fx solsikkekerner og græskarkerner
  • 1 tsk. stødt kanel
  • 100 g mandler
  • 100 g mørk chokolade
  • 50 g tranebær
  1. Bag mandlerne i en forvarmet oven ved 200°C i ca. 10 min., og lad dem køle af.
  2. Smelt honning på en pande, til den er let karamelliseret. Tilsæt havregryn, frø, kanel, mandler og varm det hele godt igennem i ca. 5 min. Tag panden af varmen, og lad massen køle af.
  3. Hak mandler og chokolade groft, og vend det sammen med tranebær og det karamelliserede 3-kornsblanding
  4. Opbevar granolaen i en tætsluttende emballage.