Glutenfri granola

Lav din egen glutenfri granola hjemme i køkkenet på under 1 time. Vi har lavet en nem og overskuelig opskrift på en glutenfri granola til dig og resten af familien. En granola kan bruges til flere forskellige ting. Du kan bruge den til din morgenmad på din skyr, ymer eller som en lille snack med koldskål. En god lækker opskrift når du bliver lækker sulten. Med en hjemmelavet granola bliver din morgenmad eller snack aldrig kedelig.

Find mere inspiration til din morgenmad her. 

Se opskrift
Glutenfri granola

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

6 portioner

1 dl. honning
300 g Valsemøllen havregryn
100 g blandede frø og kerner fx Valsemøllen solsikkekerner og Valsemøllen græskarkerner
1 tsk. stødt kanel
100 g mandler
100 g mørk chokolade
50 g tranebær

Sådan gør du

 

  1. Bag mandlerne i en forvarmet oven ved 200°C i ca. 10 min., og lad dem køle af.
  2. Smelt honning på en pande, til den er let karamelliseret. Tilsæt havregryn, frø, kanel, mandler og varm det hele godt igennem i ca. 5 min. Tag panden af varmen, og lad massen køle af.
  3. Hak mandler og chokolade groft, og vend det sammen med tranebær og det karamelliserede 3-kornsblanding
  4. Opbevar granolaen i en tætsluttende emballage.

Et godt tip: Prøv vores Chiagrød med mangosorbet og kom den glutenfri granola ovenpå.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.