Glutenfri granola

Lav din egen glutenfri granola hjemme i køkkenet på under 1 time. Vi har lavet en nem og overskuelig opskrift på en glutenfri granola til dig og resten af familien. En granola kan bruges til flere forskellige ting. Du kan bruge den til din morgenmad på din skyr, ymer eller som en lille snack med koldskål. En god lækker opskrift når du bliver lækker sulten. Med en hjemmelavet granola bliver din morgenmad eller snack aldrig kedelig.

Find mere inspiration til din morgenmad her. 

Se opskrift
Glutenfri granola

Køkkentid
20 min.

Ventetid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

6 portioner

1 dl. honning
300 g Valsemøllen havregryn
100 g blandede frø og kerner fx Valsemøllen solsikkekerner og Valsemøllen græskarkerner
1 tsk. stødt kanel
100 g mandler
100 g mørk chokolade
50 g tranebær

Sådan gør du

 

  1. Bag mandlerne i en forvarmet oven ved 200°C i ca. 10 min., og lad dem køle af.
  2. Smelt honning på en pande, til den er let karamelliseret. Tilsæt havregryn, frø, kanel, mandler og varm det hele godt igennem i ca. 5 min. Tag panden af varmen, og lad massen køle af.
  3. Hak mandler og chokolade groft, og vend det sammen med tranebær og det karamelliserede 3-kornsblanding
  4. Opbevar granolaen i en tætsluttende emballage.

Et godt tip: Prøv vores Chiagrød med mangosorbet og kom den glutenfri granola ovenpå.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.