Knækgrød

Knækgrød er et lækkert knækbrød bagt med grød. Det giver knækbrødet en lækker smag og konsistens.

Lav din havregrød om til det lækre knækgrød, Et knækbrød med en skøn smag, og som er super nemt at bage. Alrdig har knækbrød været så nemt at bage selv! Ingredienserne er nogle som du sikkert har stående, så der kan være sprødt knækgrød på ingen tid! Server knækgrøden som en del af morgenmaden eller spis den som snack når den lille sult melder sig. Fx med Valsemøllen Økologisk Hummus og gnavegrønt.

Se opskrift
knækgrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Knækgrød: 5 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 150 grader alm. ovn.
  2. Kom alle grødens ingredienser i en gryde, og kog grøden på middelhøj varme.
  3. Skru med på lav varme, når grøden begynder at koge.
  4. Kog grøden under hyppig omrøring indtil den er cremet og fast.
  5. Fordel grøden i et tyndt lag på en bageplade dækket med bagepapir.
  6. Drys med sesamfrø og havsalt.
  7. Bag knækgrødene i midten af ovnen i ca. 1 time og 20 minutter til 1 time og 30 minuter.
  8. Vend evt. pladen løbende, hvis din ovn ikke bager jævnt og bag, til de er gyldne og sprøde.
  9. Når knækgrødene er bagt færdige, køles det helt ned på en rist.
  10. Knæk dem i stykker, og opbevar dem i et tætlukket glas ved stuetemperatur.

knækgrødgrødgrødgrødknækgrødknækgrød