Knækgrød

Knækgrød er et lækkert knækbrød bagt med grød. Det giver knækbrødet en lækker smag og konsistens.

Lav din havregrød om til det lækre knækgrød, Et knækbrød med en skøn smag, og som er super nemt at bage. Alrdig har knækbrød været så nemt at bage selv! Ingredienserne er nogle som du sikkert har stående, så der kan være sprødt knækgrød på ingen tid! Server knækgrøden som en del af morgenmaden eller spis den som snack når den lille sult melder sig.

Se opskrift
knækgrød

Køkkentid
20 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Knækgrød: 5 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Tænd ovnen på 150°C alm. ovn.
  2. Kom alle grødens ingredienser i en gryde, og kog grøden på middelhøj varme.
  3. Skru med på lav varme, når grøden begynder at koge.
  4. Kog grøden under hyppig omrøring indtil den er cremet og fast.
  5. Fordel grøden i et tyndt lag på en bageplade dækket med bagepapir.
  6. Drys med sesamfrø og havsalt.
  7. Bag knækgrødene i midten af ovnen i ca. 1 time og 20 minutter til 1 time og 30 minuter.
  8. Vend evt. pladen løbende, hvis din ovn ikke bager jævnt og bag, til de er gyldne og sprøde.
  9. Når knækgrødene er bagt færdige, køles det helt ned på en rist.
  10. Knæk dem i stykker, og opbevar dem i et tætlukket glas ved stuetemperatur.

knækgrødgrødgrødgrødknækgrød

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.