Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid

Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid er med til at give dig den bedste start på dagen. Et lækkert og mættende måltid der smager skønt, og så kan du endda få brugt dine rester af havregrød på en ny og lækker måde.

Syndes du også, at havregrød nogle gange kan trænge til et pift, eller har du lavet for meget af den sunde grød? Havregrødspandekager er fyldt med fibre, og så er de super nemme at lave. Hvem vidste, at rester kunne smage så godt? Top med den friske bær og frugter, for at give noget friskhed til pandekagerne.

Se opskrift
havregrødspandekager

Køkkentid
15


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid: 5 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

200g færdigkogt grød (kogt på 1 dl havregryn, 1 dl mælk, 1 dl vand og 1 nip salt)
1 spsk. Valsemøllen økologiske Hampefrø
3 spsk. Valsemøllen økologiske Havreklid
½ tsk. kardemomme
½ tsk. vaniljesukker
1 nip salt
1 moden banan
1 æg
Smør til stegning

Pynt

Friske bær og frugter

Sådan gør du

Hvis du ikke har en rest grød liggende, koges havregryn, mælk, vand og 1 nip salt til grød, og køles helt ned.

  1. Bland de tørre ingredienser og mos bananen
  2. Kom bananmos, grød og æg ned til de tørre ingredienser, og rør dejen godt sammen
  3. Lad dejen stå og hvile i 15 minutter
  4. Varm en pande op på middel varme, tilsæt en smule smør og steg pandekagerne på begge sider (1-2 spsk dej pr. pandekage)
  5. Nyd havregrødspandekagerne lune. Evt. sammen med bærkompot, friske bær og skyr.

 

pandekager havregrødpandekager havregrødhavregrødspandekagerhavregrødspandekagerhavregrødspandekager

 

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.