Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid

Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid er med til at give dig den bedste start på dagen. Et lækkert og mættende måltid der smager skønt, og så kan du endda få brugt dine rester af havregrød på en ny og lækker måde.

Syndes du også, at havregrød nogle gange kan trænge til et pift, eller har du lavet for meget af den sunde grød? Havregrødspandekager er fyldt med fibre, og så er de super nemme at lave. Hvem vidste, at rester kunne smage så godt? Top med den friske bær og frugter, for at give noget friskhed til pandekagerne.

Se opskrift
havregrødspandekager

Køkkentid
15


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid: 5 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

til

200g færdigkogt grød (kogt på 1 dl havregryn, 1 dl mælk, 1 dl vand og 1 nip salt)
1 spsk. Valsemøllen økologiske Hampefrø
3 spsk. Valsemøllen økologiske Havreklid
½ tsk. kardemomme
½ tsk. vaniljesukker
1 nip salt
1 moden banan
1 æg
Smør til stegning

Pynt

Friske bær og frugter

Sådan gør du

Hvis du ikke har en rest grød liggende, koges havregryn, mælk, vand og 1 nip salt til grød, og køles helt ned.

  1. Bland de tørre ingredienser og mos bananen
  2. Kom bananmos, grød og æg ned til de tørre ingredienser, og rør dejen godt sammen
  3. Lad dejen stå og hvile i 15 minutter
  4. Varm en pande op på middel varme, tilsæt en smule smør og steg pandekagerne på begge sider (1-2 spsk dej pr. pandekage)
  5. Nyd havregrødspandekagerne lune. Evt. sammen med bærkompot, friske bær og skyr.

 

pandekager havregrødpandekager havregrødhavregrødspandekagerhavregrødspandekagerhavregrødspandekager