Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid

Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid er med til at give dig den bedste start på dagen. Et lækkert og mættende måltid der smager skønt, og så kan du endda få brugt dine rester af havregrød på en ny og lækker måde.

Syndes du også, at havregrød nogle gange kan trænge til et pift, eller har du lavet for meget af den sunde grød? Havregrødspandekager er fyldt med fibre, og så er de super nemme at lave. Hvem vidste, at rester kunne smage så godt? Top med den friske bær og frugter, for at give noget friskhed til pandekagerne.

Se opskrift
havregrødspandekager

Køkkentid
15


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid: 5 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

200g færdigkogt grød (kogt på 1 dl havregryn, 1 dl mælk, 1 dl vand og 1 nip salt)
1 spsk. Valsemøllen økologiske Hampefrø
3 spsk. Valsemøllen økologiske Havreklid
½ tsk. kardemomme
½ tsk. vaniljesukker
1 nip salt
1 moden banan
1 æg
Smør til stegning

Pynt

Friske bær og frugter

Sådan gør du

Hvis du ikke har en rest grød liggende, koges havregryn, mælk, vand og 1 nip salt til grød, og køles helt ned.

  1. Bland de tørre ingredienser og mos bananen
  2. Kom bananmos, grød og æg ned til de tørre ingredienser, og rør dejen godt sammen
  3. Lad dejen stå og hvile i 15 minutter
  4. Varm en pande op på middel varme, tilsæt en smule smør og steg pandekagerne på begge sider (1-2 spsk dej pr. pandekage)
  5. Nyd havregrødspandekagerne lune. Evt. sammen med bærkompot, friske bær og skyr.

 

pandekager havregrødpandekager havregrødhavregrødspandekagerhavregrødspandekagerhavregrødspandekager

 

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.