Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid

Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid er med til at give dig den bedste start på dagen. Et lækkert og mættende måltid der smager skønt, og så kan du endda få brugt dine rester af havregrød på en ny og lækker måde.

Syndes du også, at havregrød nogle gange kan trænge til et pift, eller har du lavet for meget af den sunde grød? Havregrødspandekager er fyldt med fibre, og så er de super nemme at lave. Hvem vidste, at rester kunne smage så godt? Top med den friske bær og frugter, for at give noget friskhed til pandekagerne.

Se opskrift
havregrødspandekager

Køkkentid
15


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Havregrødspandekager med hampefrø og havreklid: 5 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

200g færdigkogt grød (kogt på 1 dl havregryn, 1 dl mælk, 1 dl vand og 1 nip salt)
1 spsk. Valsemøllen økologiske Hampefrø
3 spsk. Valsemøllen økologiske Havreklid
½ tsk. kardemomme
½ tsk. vaniljesukker
1 nip salt
1 moden banan
1 æg
Smør til stegning

Pynt

Friske bær og frugter

Sådan gør du

Hvis du ikke har en rest grød liggende, koges havregryn, mælk, vand og 1 nip salt til grød, og køles helt ned.

  1. Bland de tørre ingredienser og mos bananen
  2. Kom bananmos, grød og æg ned til de tørre ingredienser, og rør dejen godt sammen
  3. Lad dejen stå og hvile i 15 minutter
  4. Varm en pande op på middel varme, tilsæt en smule smør og steg pandekagerne på begge sider (1-2 spsk dej pr. pandekage)
  5. Nyd havregrødspandekagerne lune. Evt. sammen med bærkompot, friske bær og skyr.

 

pandekager havregrødpandekager havregrødhavregrødspandekagerhavregrødspandekagerhavregrødspandekager

 

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.