Vietnamesiske pandekager

Disse vietnamesiske pandekager med banan passer fantastisk til en god brunch. Du kan servere dem med honning og sammen med dejlige bær.

De skønne, søde vietnamesiske pandekager smager af gode rejser. Måske har du selv prøver nogle lignende i Vietnam. Grødgrisen har lavet en opskrift, der har en skøn smag, og som er nemme at lave selv. Skal de spises som dessert, smager de også skønt med lidt is til.

Se opskrift
vietnamesiske pandekager

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Sådan gør du

  1. Kom hvedemel, vand, salt og æggeblomme i en skål og rør til massen er lind.
  2. Pisk æggehviden helt stiv.
  3. Vend æggehviden i resten af ingredienserne, til dejen igen er helt lind.
  4. Skær bananen i skiver.
  5. Varm en pande op med smør på middel-høj varme, og kom halvdelen af pandekagedejen på panden.
  6. Fordel halvdelen af bananskiverne på pandekagen, og vend pandekagen når den er stegt gylden på den ene side.
  7. Steg den færdig på den anden side, og gentag processen med den anden pandekage.
  8. Nyd de vietnamesiske pandekager med honning.

Et godt tip: Hvis du vil lave den mere, som de laver dem i Vietnam, kan du udskifte halvdelen af hvedemelet med rismel. Ellers kan du prøve en af vores andre opskrifter på skønne pandekager. Prøv fx bananpandekager med havreklid eller bag en omgang klassiske brundchpandekager.