Vietnamesiske pandekager

Disse vietnamesiske pandekager med banan passer fantastisk til en god brunch. Du kan servere dem med honning og sammen med dejlige bær.

De skønne, søde vietnamesiske pandekager smager af gode rejser. Måske har du selv prøver nogle lignende i Vietnam. Grødgrisen har lavet en opskrift, der har en skøn smag, og som er nemme at lave selv. Skal de spises som dessert, smager de også skønt med lidt is til.

Se også Andre opskrifter på pandekager

Se opskrift
vietnamesiske pandekager

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Vietnamesiske pandekager: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Kom hvedemel, vand, salt og æggeblomme i en skål og rør til massen er lind.
  2. Pisk æggehviden helt stiv.
  3. Vend æggehviden i resten af ingredienserne, til dejen igen er helt lind.
  4. Skær bananen i skiver.
  5. Varm en pande op med smør på middel-høj varme, og kom halvdelen af pandekagedejen på panden.
  6. Fordel halvdelen af bananskiverne på pandekagen, og vend pandekagen når den er stegt gylden på den ene side.
  7. Steg den færdig på den anden side, og gentag processen med den anden pandekage.
  8. Nyd de vietnamesiske pandekager med honning.

Et godt tip: Hvis du vil lave den mere, som de laver dem i Vietnam, kan du udskifte halvdelen af hvedemelet med rismel. Ellers kan du prøve en af vores andre opskrifter på skønne pandekager. Prøv fx bananpandekager med havreklid eller bag en omgang klassiske brundchpandekager.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.