Vietnamesiske pandekager

Disse vietnamesiske pandekager med banan passer fantastisk til en god brunch. Du kan servere dem med honning og sammen med dejlige bær.

De skønne, søde vietnamesiske pandekager smager af gode rejser. Måske har du selv prøver nogle lignende i Vietnam. Grødgrisen har lavet en opskrift, der har en skøn smag, og som er nemme at lave selv. Skal de spises som dessert, smager de også skønt med lidt is til.

Se også Andre opskrifter på pandekager

Se opskrift
vietnamesiske pandekager

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Vietnamesiske pandekager: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Sådan gør du

  1. Kom hvedemel, vand, salt og æggeblomme i en skål og rør til massen er lind.
  2. Pisk æggehviden helt stiv.
  3. Vend æggehviden i resten af ingredienserne, til dejen igen er helt lind.
  4. Skær bananen i skiver.
  5. Varm en pande op med smør på middel-høj varme, og kom halvdelen af pandekagedejen på panden.
  6. Fordel halvdelen af bananskiverne på pandekagen, og vend pandekagen når den er stegt gylden på den ene side.
  7. Steg den færdig på den anden side, og gentag processen med den anden pandekage.
  8. Nyd de vietnamesiske pandekager med honning.

Et godt tip: Hvis du vil lave den mere, som de laver dem i Vietnam, kan du udskifte halvdelen af hvedemelet med rismel. Ellers kan du prøve en af vores andre opskrifter på skønne pandekager. Prøv fx bananpandekager med havreklid eller bag en omgang klassiske brundchpandekager.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.