Vietnamesisk pandekage

Disse bananpandekager passer fantastisk til en god brunch. Kan serveres med honning og sammen med andre dejlige bær.

Hvis du vil lave den endnu mere, som de laver dem i Vietnam, kan du udskifte halvdelen af hvedemelet med rismel.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 2 personer

100 g Valsemøllen Økologisk Hvedemel
1 dl vand
1 nip salt
1 æg
1 banan
Smør

 

Fremgangsmåde

  1. Kom hvedemel, vand, salt og æggeblomme i en skål og rør til massen er lind.
  2. Pisk æggehviden helt stiv.
  3. Vend æggehviden i resten af ingredienserne, til dejen igen er helt lind.
  4. Skær bananen i skiver.
  5. Varm en pande op med snør på middel-høj varme, og kom halvdelen af pandekagedejen på panden.
  6. Fordel halvdelen af bananskiverne på pandekagen, og vend pandekagen når den er stegt gylden på den ene side.
  7. Steg den færdig på den anden side, og gentag processen med den anden pandekage.
  8. Nyd bananpandekagerne med honning.

Hvis du vil lave den  mere, som de laver dem i Vietnam, kan du udskifte halvdelen af hvedemelet med rismel.

Udviklet i samarbejde med Grødgrisen.