Amerikanske pandekager med chocolate chips

Amerikanske pandekager er en klassiker på brunchbordet. De luftige pandekager er et perfekt sødt indslag, der kan toppes med friske bær, frugt, flødeskum og sirup. Denne udgave er lavet med lækre chokoladestykker, der gør pandekagerne lidt mere luksuriøse. De er luftige og tykke, og så er de svære ikke at elske.

De tykke amerikanske pandekager er lavet med chocolate chips, som du måske kender fra cookies, så de kan næsten ikke bliver mere amerikanske. Den søde sammensætning gør pandekagerne ideelle som en sød snack eller som syndigt tilbehør til din brunch. Hemmeligheden bag de luftige pandekager, er de piskede æggehvider. Top dem med lige det du kan lide. Måske de kan være en syndig morgenmad?

Se opskrift
Amerikanske pandekager

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Amerikanske pandekager med chocolate chips: 4 ud af 5 baseret på 7 anmeldelser

Opskrift

10 stk.

Pandekager

200 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
1 spsk rørsukker
½ tsk bagepulver
½ tsk vaniljesukker
¼ tsk kardemomme – kan udelades
1 nip salt
30 g smør
1 æg
3 dl kærnemælk
40 g lys og mørk chokolade knapper eller grofthakket

Topping forslag

Flødeskum evt. tilsat lidt vaniljesukker
Ahornsirup
Chokolade
Bær eller frisk frugt

Sådan gør du

  1. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål.
  2. Del ægget i æggeblomme og æggehvide, og pisk æggehviden stiv.
  3. Smelt smørret og lad det køle en smule. Hæld det i skålen til de tørre ingredienser sammen med
    æggeblomme og kærnemælk, og pisk til dejen er lind med et piskeris.
  4. Vend forsigtigt æggehvide og chokoladeknapper i dejen med en røreske.
  5. Steg pandekagerne i smør på en middelvarm pande, og vend dem når de har bobler i overfladen og
    undersiden er lysebrun.
  6. Nyd pandekagerne med ahornsirup, flødeskum, friske bær og/eller ekstra chokolade.

 

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere fredag d. 29. juli, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 29.juli, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag den 28.juli 2022.