Amerikanske pandekager med chocolate chips

Amerikanske pandekager er en klassiker på brunchbordet. De luftige pandekager er et perfekt sødt indslag, der kan toppes med friske bær, frugt, flødeskum og sirup. Denne udgave er lavet med lækre chokoladestykker, der gør pandekagerne lidt mere luksuriøse. De er luftige og tykke, og så er de svære ikke at elske.

De tykke amerikanske pandekager er lavet med chocolate chips, som du måske kender fra cookies, så de kan næsten ikke bliver mere amerikanske. Den søde sammensætning gør pandekagerne ideelle som en sød snack eller som syndigt tilbehør til din brunch. Hemmeligheden bag de luftige pandekager, er de piskede æggehvider. Top dem med lige det du kan lide. Måske de kan være en syndig morgenmad?

Se alle opskrifter på pandekager

Se opskrift
Amerikanske pandekager

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Amerikanske pandekager med chocolate chips: 4 ud af 5 baseret på 10 anmeldelser

Opskrift

10 stk.

Pandekager

200 g Valsemøllen Økologisk Dansk Stenformalet Hvedemel
1 spsk rørsukker
½ tsk bagepulver
½ tsk vaniljesukker
¼ tsk kardemomme – kan udelades
1 nip salt
30 g smør
1 æg
3 dl kærnemælk
40 g lys og mørk chokolade knapper eller grofthakket

Topping forslag

Flødeskum evt. tilsat lidt vaniljesukker
Ahornsirup
Chokolade
Bær eller frisk frugt

Sådan gør du

  1. Bland de tørre ingredienser sammen i en skål.
  2. Del ægget i æggeblomme og æggehvide, og pisk æggehviden stiv.
  3. Smelt smørret og lad det køle en smule. Hæld det i skålen til de tørre ingredienser sammen med
    æggeblomme og kærnemælk, og pisk til dejen er lind med et piskeris.
  4. Vend forsigtigt æggehvide og chokoladeknapper i dejen med en røreske.
  5. Steg pandekagerne i smør på en middelvarm pande, og vend dem når de har bobler i overfladen og
    undersiden er lysebrun.
  6. Nyd pandekagerne med ahornsirup, flødeskum, friske bær og/eller ekstra chokolade.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.