Brunchpandekager

Lune brunchpandekager eller amerikanske pandekager hører enhver brunch til! Denne opskrift er nem og smager himmelsk.

Hvem elsker ikke en god pandekage? Især en stak tykke brunchpandekager går man aldrig galt i byen med. Når morgenbordet skal være lidt ekstra lækkert, kan du servere de lækre pandekager. De kan serveres med friske bær, skyr med vaniljesukker, creme fraiche, sukker eller helt klassisk med ahornsirup. Mulighederne er mange. Vi kan garantere, at de vil falde i god jord.

Se flere opskrifter på pandekager

Se opskrift
brunchpandekager

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brunchpandekager: 4 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

12 stk.

150 g Valsemøllen Øko Stenformalet Hvedemel
1 stk. bagepulver
1 tsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. kardemomme (kan undlades)
½ tsk. salt
2½ dl mælk
1 æg
smør til stegning

Sådan gør du

  1. Kom mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt i en skål og bland det sammen.
  2. Hæld mælken i langsomt, mens du hele tiden pisker.
  3. Tilsæt æg og pisk det hele sammen.
  4. Smelt smør eller andet fedtstof på en pande og bag pandekagerne til de er gyldne.

Et godt tip: Hvis du elsker de tykke brunchpandekager ligeså meget som os, kan du finde endnu flere lækre opskrifter på pandekager i vores opskriftsunivers. Prøv fx en omgang lækre og syndige pandekager med chocolate chips. Du kan også lave den lidt sundere version af pandekager med havregrød eller den lidt sødere bananpandekage.