Brunchpandekager

Lune brunchpandekager eller amerikanske pandekager hører enhver brunch til! Denne opskrift er nem og smager himmelsk.

Hvem elsker ikke en god pandekage? Især en stak tykke brunchpandekager går man aldrig galt i byen med. Når morgenbordet skal være lidt ekstra lækkert, kan du servere de lækre pandekager. De kan serveres med friske bær, skyr med vaniljesukker, creme fraiche, sukker eller helt klassisk med ahornsirup. Mulighederne er mange. Vi kan garantere, at de vil falde i god jord.

Se flere opskrifter på pandekager

Se opskrift
brunchpandekager

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brunchpandekager: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

12 stk.

150 g Valsemøllen Øko Stenformalet Hvedemel
1 stk. bagepulver
1 tsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. kardemomme (kan undlades)
½ tsk. salt
2½ dl mælk
1 æg
smør til stegning

Sådan gør du

  1. Kom mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt i en skål og bland det sammen.
  2. Hæld mælken i langsomt, mens du hele tiden pisker.
  3. Tilsæt æg og pisk det hele sammen.
  4. Smelt smør eller andet fedtstof på en pande og bag pandekagerne til de er gyldne.

Et godt tip: Hvis du elsker de tykke brunchpandekager ligeså meget som os, kan du finde endnu flere lækre opskrifter på pandekager i vores opskriftsunivers. Prøv fx en omgang lækre og syndige pandekager med chocolate chips. Du kan også lave den lidt sundere version af pandekager med havregrød eller den lidt sødere bananpandekage.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.