Brunchpandekager

Lune brunchpandekager eller amerikanske pandekager hører enhver brunch til! Denne opskrift er nem og smager himmelsk.

Hvem elsker ikke en god pandekage? Især en stak tykke brunchpandekager går man aldrig galt i byen med. Når morgenbordet skal være lidt ekstra lækkert, kan du servere de lækre pandekager. De kan serveres med friske bær, skyr med vaniljesukker, creme fraiche, sukker eller helt klassisk med ahornsirup. Mulighederne er mange. Vi kan garantere, at de vil falde i god jord.

Se flere opskrifter på pandekager

Se opskrift
brunchpandekager

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brunchpandekager: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

12 stk.

150 g Valsemøllen Øko Stenformalet Hvedemel
1 stk. bagepulver
1 tsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. kardemomme (kan undlades)
½ tsk. salt
2½ dl mælk
1 æg
smør til stegning

Sådan gør du

  1. Kom mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt i en skål og bland det sammen.
  2. Hæld mælken i langsomt, mens du hele tiden pisker.
  3. Tilsæt æg og pisk det hele sammen.
  4. Smelt smør eller andet fedtstof på en pande og bag pandekagerne til de er gyldne.

Et godt tip: Hvis du elsker de tykke brunchpandekager ligeså meget som os, kan du finde endnu flere lækre opskrifter på pandekager i vores opskriftsunivers. Prøv fx en omgang lækre og syndige pandekager med chocolate chips. Du kan også lave den lidt sundere version af pandekager med havregrød eller den lidt sødere bananpandekage.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.