Brunchpandekager

Lune brunchpandekager høre enhver brunch til! Denne opskrift er nem og smager himmelsk.

Brunchpandekager går man aldrig galt i byen med. De kan serveres med friske bær, skyr med vaniljesukker, creme fraiche, sukker eller helt klassisk med ahorn sirup.

Se opskrift

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 12 stk.

150 g Finax Øko Stenformalet Hvedemel
1 stk. bagepulver
1 tsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. kardemomme (kan undlades)
½ tsk. salt
2½ dl mælk
1 æg
smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Kom mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt i en skål og bland det sammen.
  2. Hæld mælken i langsomt mens du hele tiden pisker.
  3. Tilsæt æg og pisk det hele sammen.
  4. Smelt smør eller andet fedtstof på en pande og bag pandekagerne til de er gyldne.