Brunchpandekager

Lune brunchpandekager eller amerikanske pandekager hører enhver brunch til! Denne opskrift er nem og smager himmelsk.

Hvem elsker ikke en god pandekage? Især en stak tykke brunchpandekager går man aldrig galt i byen med. Når morgenbordet skal være lidt ekstra lækkert, kan du servere de lækre pandekager. De kan serveres med friske bær, skyr med vaniljesukker, creme fraiche, sukker eller helt klassisk med ahornsirup. Mulighederne er mange. Vi kan garantere, at de vil falde i god jord.

Se opskrift
brunchpandekager

Køkkentid
20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Brunchpandekager: 4 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

12 stk.

150 g Valsemøllen Øko Stenformalet Hvedemel
1 stk. bagepulver
1 tsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
½ tsk. kardemomme (kan undlades)
½ tsk. salt
2½ dl mælk
1 æg
smør til stegning

Sådan gør du

  1. Kom mel, bagepulver, sukker, vaniljesukker og salt i en skål og bland det sammen.
  2. Hæld mælken i langsomt, mens du hele tiden pisker.
  3. Tilsæt æg og pisk det hele sammen.
  4. Smelt smør eller andet fedtstof på en pande og bag pandekagerne til de er gyldne.

Et godt tip: Hvis du elsker de tykke brunchpandekager ligeså meget som os, kan du finde endnu flere lækre opskrifter på pandekager i vores opskriftsunivers. Prøv fx en omgang lækre og syndige pandekager med chocolate chips. Du kan også lave den lidt sundere version af pandekager med havregrød eller den lidt sødere bananpandekage.

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.