Halloweenboller – Valsemøllen brødblanding

Halloweenboller er en perfekt måde at forkæle de små spøgelser, uhyggelige græskar, skelletter eller lign. som børnene er udklædt som på denne dag.

De lækre Halloweenboller er bagt på Valsemøllen Bolleblanding og er derfor nemme at lave, uden du behøver at gå på krompromis med kvaliteten.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t. & 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Ingredienser

Opskrift til 18 boller

Boller
1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)

Glasur
150 g flormelis
30-40 g past. æggehvider
pastafarver

Brugt i opskriften

Fremgangsmåde

  1. Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne.
  5. Lad bollerne køle af på en rist.
  6. Pisk flormelis og æggehvider sammen til en sej glasur.
  7. Pynt bollerne med Halloweenmotiver som ønsket.