Halloween havregrynskugler

Havregrynskugler behøver ikke kun være en lækkert konfekt til julen. Du kan også servere dem til efterårets helt store højtid – nemlig halloween.

Prøv opskriften på disse små edderkoppe-havregrynskugler udviklet af Emil Obel i forbindelse Bag for BørneTelefonen.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Emil Obels halloween rocky roads.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift



Opskrift

30 stk.

200 g flormelis
60 g usødet kakaopulver
350 g Valsemøllen Finvalsede Havregryn
200 g blødt smør
Ca. 1 dl kold kaffe eller juice
100 g kakaopulver, kokosmel eller havregryn til at rulle kuglerne i
Lakridssnørebånd
Slik eller krymmel til øjne

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Sigt flormelis og kakaopulver sammen i en stor skål, og rør det sammen med havregryn og blødt smør til det er uden klumper.
  2. Tilføj kaffe eller juice lidt ad gangen til massen får en sammenhængende og formbar konsistens.
  3. Rul massen til mundrette kugler, og tril dem i kakaopulver, kokosmel eller havregryn.
  4. Klip lakridssnørebånd i små stykker, og stik dem i kuglerne som edderkoppeben.
  5. Giv edderkopperne øjne med slik eller krymmel.
  6. Opbevar havregrynskuglerne i en bøtte på en køl indtil servering.

Et godt tip: Du kan med fordel bage en dobbelt portion og fryse halvdelen af dejen ned, så du kan have dem klar til julen.