Halloween havregrynskugler

Havregrynskugler behøver ikke kun være en lækkert konfekt til julen. Du kan også servere dem til efterårets helt store højtid – nemlig halloween.

Prøv opskriften på disse små edderkoppe-havregrynskugler udviklet af Emil Obel i forbindelse Bag for BørneTelefonen.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Emil Obels halloween rocky roads.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

30 stk.

200 g flormelis
60 g usødet kakaopulver
350 g Valsemøllen Finvalsede Havregryn
200 g blødt smør
Ca. 1 dl kold kaffe eller juice
100 g kakaopulver, kokosmel eller havregryn til at rulle kuglerne i
Lakridssnørebånd
Slik eller krymmel til øjne

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Sigt flormelis og kakaopulver sammen i en stor skål, og rør det sammen med havregryn og blødt smør til det er uden klumper.
  2. Tilføj kaffe eller juice lidt ad gangen til massen får en sammenhængende og formbar konsistens.
  3. Rul massen til mundrette kugler, og tril dem i kakaopulver, kokosmel eller havregryn.
  4. Klip lakridssnørebånd i små stykker, og stik dem i kuglerne som edderkoppeben.
  5. Giv edderkopperne øjne med slik eller krymmel.
  6. Opbevar havregrynskuglerne i en bøtte på en køl indtil servering.

Et godt tip: Du kan med fordel bage en dobbelt portion og fryse halvdelen af dejen ned, så du kan have dem klar til julen.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.