Halloween havregrynskugler

Havregrynskugler behøver ikke kun være en lækkert konfekt til julen. Du kan også servere dem til efterårets helt store højtid – nemlig halloween.

Prøv opskriften på disse små edderkoppe-havregrynskugler udviklet af Emil Obel i forbindelse Bag for BørneTelefonen.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Emil Obels halloween rocky roads.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

30 stk.

200 g flormelis
60 g usødet kakaopulver
350 g Valsemøllen Finvalsede Havregryn
200 g blødt smør
Ca. 1 dl kold kaffe eller juice
100 g kakaopulver, kokosmel eller havregryn til at rulle kuglerne i
Lakridssnørebånd
Slik eller krymmel til øjne

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Sigt flormelis og kakaopulver sammen i en stor skål, og rør det sammen med havregryn og blødt smør til det er uden klumper.
  2. Tilføj kaffe eller juice lidt ad gangen til massen får en sammenhængende og formbar konsistens.
  3. Rul massen til mundrette kugler, og tril dem i kakaopulver, kokosmel eller havregryn.
  4. Klip lakridssnørebånd i små stykker, og stik dem i kuglerne som edderkoppeben.
  5. Giv edderkopperne øjne med slik eller krymmel.
  6. Opbevar havregrynskuglerne i en bøtte på en køl indtil servering.

Et godt tip: Du kan med fordel bage en dobbelt portion og fryse halvdelen af dejen ned, så du kan have dem klar til julen.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.