Rocky Road

Rocky Road med blandet slik og nødder er den helt perfekte konfekt eller chokoladesnack til stort set alle anledninger. Disse Rocky Roads er udviklet af Emil Obel i forbindelse med Bag for BørneTelefonen, og er lavet som en halloweensnack med blandet slik og chokolade.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Emil Obels Halloween edderkoppe-havregrynskugler.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

400 g mørk chokolade
1 dl blandet slik
1 dl knuste kiks
1 dl saltede nødder
1 dl cornflakes

Sådan gør du

  1. Hak chokoladen fint, og kom den i en metal- eller glasskål.
  2. Bring en lille smule vand i kog i en lille gryde over middel varme.
  3. Sæt skålen med chokoladen over gryden, så vanddampen langsomt varmer skålen op og smelter chokoladen. Rør rundt undervejs.
  4. Hak fyldet til chokoladepladen fint med en savtakket kniv, og gem en lille håndfuld farvet slik til pynt.
  5. Rør det resterende fyld i chokoladen, og kom chokolademassen i en plastikbøtte på ca. 18×18 cm.
  6. Tryk det hele godt sammen med en dejskraber, og tryk det ekstra slik fast i overfladen af chokoladen som pynt
  7. Lad pladen sætte sig helt på køl, før den befries fra plastikbøtten og skæres ud i mundrette stykker med en savtakket kniv.

Et godt tip: Du kan smelte chokoladen i en plastikskål i mikroovnen. Giv chokoladen 15sekunder ad gangen ved høj varme, og rør rundt undervejs, til den er helt smeltet.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.