Rocky Road

Rocky Road med blandet slik og nødder er den helt perfekte konfekt eller chokoladesnack til stort set alle anledninger. Disse Rocky Roads er udviklet af Emil Obel i forbindelse med Bag for BørneTelefonen, og er lavet som en halloweensnack med blandet slik og chokolade.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Emil Obels Halloween edderkoppe-havregrynskugler.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

400 g mørk chokolade
1 dl blandet slik
1 dl knuste kiks
1 dl saltede nødder
1 dl cornflakes

Sådan gør du

  1. Hak chokoladen fint, og kom den i en metal- eller glasskål.
  2. Bring en lille smule vand i kog i en lille gryde over middel varme.
  3. Sæt skålen med chokoladen over gryden, så vanddampen langsomt varmer skålen op og smelter chokoladen. Rør rundt undervejs.
  4. Hak fyldet til chokoladepladen fint med en savtakket kniv, og gem en lille håndfuld farvet slik til pynt.
  5. Rør det resterende fyld i chokoladen, og kom chokolademassen i en plastikbøtte på ca. 18×18 cm.
  6. Tryk det hele godt sammen med en dejskraber, og tryk det ekstra slik fast i overfladen af chokoladen som pynt
  7. Lad pladen sætte sig helt på køl, før den befries fra plastikbøtten og skæres ud i mundrette stykker med en savtakket kniv.

Et godt tip: Du kan smelte chokoladen i en plastikskål i mikroovnen. Giv chokoladen 15sekunder ad gangen ved høj varme, og rør rundt undervejs, til den er helt smeltet.

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.