Rocky Road

Rocky Road med blandet slik og nødder er den helt perfekte konfekt eller chokoladesnack til stort set alle anledninger. Disse Rocky Roads er udviklet af Emil Obel i forbindelse med Bag for BørneTelefonen, og er lavet som en halloweensnack med blandet slik og chokolade.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Emil Obels Halloween edderkoppe-havregrynskugler.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

400 g mørk chokolade
1 dl blandet slik
1 dl knuste kiks
1 dl saltede nødder
1 dl cornflakes

Sådan gør du

  1. Hak chokoladen fint, og kom den i en metal- eller glasskål.
  2. Bring en lille smule vand i kog i en lille gryde over middel varme.
  3. Sæt skålen med chokoladen over gryden, så vanddampen langsomt varmer skålen op og smelter chokoladen. Rør rundt undervejs.
  4. Hak fyldet til chokoladepladen fint med en savtakket kniv, og gem en lille håndfuld farvet slik til pynt.
  5. Rør det resterende fyld i chokoladen, og kom chokolademassen i en plastikbøtte på ca. 18×18 cm.
  6. Tryk det hele godt sammen med en dejskraber, og tryk det ekstra slik fast i overfladen af chokoladen som pynt
  7. Lad pladen sætte sig helt på køl, før den befries fra plastikbøtten og skæres ud i mundrette stykker med en savtakket kniv.

Et godt tip: Du kan smelte chokoladen i en plastikskål i mikroovnen. Giv chokoladen 15sekunder ad gangen ved høj varme, og rør rundt undervejs, til den er helt smeltet.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.