Rocky Road

Rocky Road med blandet slik og nødder er den helt perfekte konfekt eller chokoladesnack til stort set alle anledninger. Disse Rocky Roads er udviklet af Emil Obel i forbindelse med Bag for BørneTelefonen, og er lavet som en halloweensnack med blandet slik og chokolade.

Find flere inspirerende opskrifter udviklet i samarbejde med Bag for BørneTelefonen her, hvor du også kan bage Emil Obels Halloween edderkoppe-havregrynskugler.

Se opskrift

Køkkentid
10 min.

Ventetid
1 time


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

400 g mørk chokolade
1 dl blandet slik
1 dl knuste kiks
1 dl saltede nødder
1 dl cornflakes

Sådan gør du

  1. Hak chokoladen fint, og kom den i en metal- eller glasskål.
  2. Bring en lille smule vand i kog i en lille gryde over middel varme.
  3. Sæt skålen med chokoladen over gryden, så vanddampen langsomt varmer skålen op og smelter chokoladen. Rør rundt undervejs.
  4. Hak fyldet til chokoladepladen fint med en savtakket kniv, og gem en lille håndfuld farvet slik til pynt.
  5. Rør det resterende fyld i chokoladen, og kom chokolademassen i en plastikbøtte på ca. 18×18 cm.
  6. Tryk det hele godt sammen med en dejskraber, og tryk det ekstra slik fast i overfladen af chokoladen som pynt
  7. Lad pladen sætte sig helt på køl, før den befries fra plastikbøtten og skæres ud i mundrette stykker med en savtakket kniv.

Et godt tip: Du kan smelte chokoladen i en plastikskål i mikroovnen. Giv chokoladen 15sekunder ad gangen ved høj varme, og rør rundt undervejs, til den er helt smeltet.

+

LØS REBUSSEN OG VIND

ET BON-FIRE BÅLSTED
+ LÆKRE VALSEMØLLEN BAGEBLANDINGER

Til en samlet værdi af 4.289 kr.

Ferietid er hyggetid. I sommerhuset, på campingpladsen eller hjemme i haven. Hos Valsemøllen elsker vi at bage, og vores bageblandinger er lige til at bage, når og hvor du har lyst. Vi har blandet de bedste råvarer, så du kan bruge ferien på at være sammen med – og forkæle – dem du holder af. Om du er til snobrød, mælkesnittekage eller hvidløgsbrød på grill, så kan du finde masser af opskrifter og inspiration til lækkert sommerbagværk lige her.

Løs rebussen og deltag i konkurrencen om et Bon-Fire bålsted og Valsemøllens bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. Du deltager ved at udfylde formularen her på siden. Vi udtrækker to vindere torsdag d. 11.august, som kontaktes direkte via mail eller telefon.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du samtidig en del af vores bageunivers, hvor vi månedligt sender et nyhedsbrev ud fyldt med masser af inspiration, nye opskrifter og gode bagetips via mail.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 11.august, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Der trækkes 2 vinder. Præmien er et Bon-Fire bålsted indeholdende Bon-fire Basissæt + Halv BBQ pande + 6 liters gryde + Bålfad i stål og Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 4.289 kr. (3.466 kr. Bon-Fire bålsted+ 500 kr. i produkter). Hverken bålstedet eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 16. maj 2022 til og med torsdag d. 11.august 2022.