Sådan gør du
- Hak chokoladen fint, og kom den i en metal- eller glasskål.
- Bring en lille smule vand i kog i en lille gryde over middel varme.
- Sæt skålen med chokoladen over gryden, så vanddampen langsomt varmer skålen op og smelter chokoladen. Rør rundt undervejs.
- Hak fyldet til chokoladepladen fint med en savtakket kniv, og gem en lille håndfuld farvet slik til pynt.
- Rør det resterende fyld i chokoladen, og kom chokolademassen i en plastikbøtte på ca. 18×18 cm.
- Tryk det hele godt sammen med en dejskraber, og tryk det ekstra slik fast i overfladen af chokoladen som pynt
- Lad pladen sætte sig helt på køl, før den befries fra plastikbøtten og skæres ud i mundrette stykker med en savtakket kniv.
Et godt tip: Du kan smelte chokoladen i en plastikskål i mikroovnen. Giv chokoladen 15sekunder ad gangen ved høj varme, og rør rundt undervejs, til den er helt smeltet.