Halloween chokoladekage – Bageblanding

Bag en uhyggelig halloween chokoladekage på en nem og hurtig måde med Valsemøllen Chokoladekage.

Halloween handler om uhyggelig dekorationer, masker og udklædning – og selvfølgelige også om den seje og uhyggelige halloween bagning man kan lave. Med Valsemøllens chokoladekageblanding kan du bage en nem halloween chokoladekage, der er dækket til med blod i form af glasur lavet af flormelis og jordbærmarmelade. Pynt til sidst løs med sjovt og skræmmende halloweenslik oven på kagen som fx vingummi-øjne eller -tænder, så den ser uhyggelig og lækker ud på samme tid.

Se mere inspiration til din halloween bagning her.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Halloween chokoladekage – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

1 kage á ca. 8-12 stykker

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
1 dl lunkent vand (30°C)
2 dl vegetabilsk olie
3 æg
200 g slik efter eget valg
500 g flormelis
2 dl let flydende jordbærmarmelade uden bær
1 tsk. rød frugtfarve.

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt æg, olie og vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 2-4 minutter, til den er glat og blank.
  3. Smør formen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Vend kagen ud af formen, og lad den køle af på en rist. Kagen skal være helt afkølet.
  6. Lav glasuren imens kagen køler af. Bland flormelis og jordbær marmelade sammen. Kom frugtfarve i. Pas på den ikke bliver for flydende.
  7. Del den afkølede kage på midten.
  8. Kom halvdelen af den røde glasur i midten af kagen, og læg kagetoppen øverst.
  9. Kom den anden halvdel af glasuren på toppen af kagen, og pynt med halloweenslik.

Et godt tip: Bag også disse uhyggelige mummiepølsehorn til sjov og uhyggelig halloween uddeling.