Sådan gør du
- Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt æg, olie og vand.
- Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 2-4 minutter, til den er glat og blank.
- Smør formen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
- Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
- Vend kagen ud af formen, og lad den køle af på en rist. Kagen skal være helt afkølet.
- Lav glasuren imens kagen køler af. Bland flormelis og jordbær marmelade sammen. Kom frugtfarve i. Pas på den ikke bliver for flydende.
- Del den afkølede kage på midten.
- Kom halvdelen af den røde glasur i midten af kagen, og læg kagetoppen øverst.
- Kom den anden halvdel af glasuren på toppen af kagen, og pynt med halloweenslik.
Et godt tip: Bag også disse uhyggelige mummiepølsehorn til sjov og uhyggelig halloween uddeling.