Halloween chokoladekage – Bageblanding

Bag en uhyggelig halloween chokoladekage på en nem og hurtig måde med Valsemøllen Chokoladekage med chokoladestykker bageblanding.

Halloween handler om uhyggelig dekorationer, masker og udklædning – og selvfølgelige også om den seje og uhyggelige halloween bagning man kan lave. Med Valsemøllens chokoladekageblanding kan du bage en nem halloween chokoladekage, der er dækket til med blod i form af glasur lavet af flormelis og jordbærmarmelade. Pynt til sidst løs med sjovt og skræmmende halloweenslik oven på kagen som fx vingummi-øjne eller -tænder, så den ser uhyggelig og lækker ud på samme tid.

Se mere inspiration til din halloween bagning her.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskriftOpskrift

1 kage á ca. 8-12 stykker

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage med Chokoladestykker 
4 æg
2 dl olie
1 dl vand
200 g slik efter eget valg
500 g flormelis
2 dl let flydende jordbærmarmelade uden bær
1 tsk. rød frugtfarve.

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt æg, olie og vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 2-4 minutter, til den er glat og blank.
  3. Smør formen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Vend kagen ud af formen, og lad den køle af på en rist. Kagen skal være helt afkølet.
  5. Lav glasuren imens kagen køler af. Bland flormelis og jordbær marmelade sammen. Kom frugtfarve i. Pas på den ikke bliver for flydende.
  6. Del den afkølede kage på midten.
  7. Kom halvdelen af den røde glasur i midten af kagen, og læg kagetoppen øverst.
  8. Kom den anden halvdel af glasuren på toppen af kagen, og pynt med halloweenslik.

Et godt tip: Bag også disse uhyggelige mummiepølsehorn til sjov og uhyggelig halloween uddeling.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.