Halloween chokoladekage – Bageblanding

Bag en uhyggelig halloween chokoladekage på en nem og hurtig måde med Valsemøllen Chokoladekage.

Halloween handler om uhyggelig dekorationer, masker og udklædning – og selvfølgelige også om den seje og uhyggelige halloween bagning man kan lave. Med Valsemøllens chokoladekageblanding kan du bage en nem halloween chokoladekage, der er dækket til med blod i form af glasur lavet af flormelis og jordbærmarmelade. Pynt til sidst løs med sjovt og skræmmende halloweenslik oven på kagen som fx vingummi-øjne eller -tænder, så den ser uhyggelig og lækker ud på samme tid.

Se mere inspiration til din halloween bagning her.

Se opskrift

Køkkentid
15 min.

Ventetid
25 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Halloween chokoladekage – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 3 anmeldelser

Opskrift

1 kage á ca. 8-12 stykker

1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
1 dl lunkent vand (30°C)
2 dl vegetabilsk olie
3 æg
200 g slik efter eget valg
500 g flormelis
2 dl let flydende jordbærmarmelade uden bær
1 tsk. rød frugtfarve.

Brugt i opskriften

Sådan gør du

 

  1. Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt æg, olie og vand.
  2. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 2-4 minutter, til den er glat og blank.
  3. Smør formen, eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt.
  4. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
  5. Vend kagen ud af formen, og lad den køle af på en rist. Kagen skal være helt afkølet.
  6. Lav glasuren imens kagen køler af. Bland flormelis og jordbær marmelade sammen. Kom frugtfarve i. Pas på den ikke bliver for flydende.
  7. Del den afkølede kage på midten.
  8. Kom halvdelen af den røde glasur i midten af kagen, og læg kagetoppen øverst.
  9. Kom den anden halvdel af glasuren på toppen af kagen, og pynt med halloweenslik.

Et godt tip: Bag også disse uhyggelige mummiepølsehorn til sjov og uhyggelig halloween uddeling.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.