Nemme brunchboller – Valsemøllen Hverdag

Start morgenen med nemme brunchboller fyldt med lækre havrekerner, solsikkekerner, hørfrø og hirse. Valsemøllen Hverdag Brunchboller er nemme at røre sammen og bage samme dag – eller koldhæve natten over.

Er der noget bedre end at glæde dig selv, og dem du holder af med friskbagte brunchboller til morgenbordet? Nej vel! Vi har lavet forarbejdet for dig. Det eneste du skal bruge, er vand og gær for at få de mest smagfulde og lækre boller til at sætte på bordet.

Se opskrift
Nemme brunchboller - Valsemøllen Hverdag

Køkkentid
30 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme brunchboller – Valsemøllen Hverdag: 5 ud af 5 baseret på 2 anmeldelser

Opskrift

14 boller

1 ps. Valsemøllen Hverdag Brunchboller
40 g gær
4 dl lunkent vand (30ºC )

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet, og tilsæt posens indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Form ca. 14 boller med to skeer.
  5. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med solsikkekerner eller havregryn.
  6. Forvarm ovnen til 240ºC , og sænk temperaturen til 225ºC  (200ºC varmluft).
  7. Bag bollerne i midten af ovnen i 15-20 minutter.
  8. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Ønsker du at koldhæve dine brunchboller, skal du reducere gæren til 20 g, og lad dejen hæve i køleskabet i mindst 6 timer (maks. 24 timer).

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.