Nemme brunchboller – Valsemøllen Hverdag

Start morgenen med nemme brunchboller fyldt med lækre havrekerner, solsikkekerner, hørfrø og hirse. Valsemøllen Hverdag Brunchboller er nemme at røre sammen og bage samme dag – eller koldhæve natten over.

Er der noget bedre end at glæde dig selv, og dem du holder af med friskbagte brunchboller til morgenbordet? Nej vel! Vi har lavet forarbejdet for dig. Det eneste du skal bruge, er vand og gær for at få de mest smagfulde og lækre boller til at sætte på bordet.

Se opskrift
Nemme brunchboller - Valsemøllen Hverdag

Køkkentid
30 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme brunchboller – Valsemøllen Hverdag: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

14 boller

1 ps. Valsemøllen Hverdag Brunchboller
40 g gær
4 dl lunkent vand (30ºC )

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet, og tilsæt posens indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Form ca. 14 boller med to skeer.
  5. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med solsikkekerner eller havregryn.
  6. Forvarm ovnen til 240ºC , og sænk temperaturen til 225ºC  (200ºC varmluft).
  7. Bag bollerne i midten af ovnen i 15-20 minutter.
  8. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Ønsker du at koldhæve dine brunchboller, skal du reducere gæren til 20 g, og lad dejen hæve i køleskabet i mindst 6 timer (maks. 24 timer).

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.