Nemme brunchboller – Valsemøllen Hverdag

Start morgenen med nemme brunchboller fyldt med lækre havrekerner, solsikkekerner, hørfrø og hirse. Valsemøllen Hverdag Brunchboller er nemme at røre sammen og bage samme dag – eller koldhæve natten over.

Er der noget bedre end at glæde dig selv, og dem du holder af med friskbagte brunchboller til morgenbordet? Nej vel! Vi har lavet forarbejdet for dig. Det eneste du skal bruge, er vand og gær for at få de mest smagfulde og lækre boller til at sætte på bordet.

Se opskrift
Nemme brunchboller - Valsemøllen Hverdag

Køkkentid
30 min.

Ventetid
60 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme brunchboller – Valsemøllen Hverdag: 4 ud af 5 baseret på 8 anmeldelser

Opskrift

14 boller

1 ps. Valsemøllen Hverdag Brunchboller
40 g gær
4 dl lunkent vand (30ºC )

Sådan gør du

  1. Rør gæren ud i vandet, og tilsæt posens indhold.
  2. Ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
  3. Dæk skålen til, og lad dejen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
  4. Form ca. 14 boller med to skeer.
  5. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med solsikkekerner eller havregryn.
  6. Forvarm ovnen til 240ºC , og sænk temperaturen til 225ºC  (200ºC varmluft).
  7. Bag bollerne i midten af ovnen i 15-20 minutter.
  8. Lad bollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Ønsker du at koldhæve dine brunchboller, skal du reducere gæren til 20 g, og lad dejen hæve i køleskabet i mindst 6 timer (maks. 24 timer).

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.