Valsemøllen Hverdag Brunchboller

Valsemøllen Hverdag Brunchboller

Valsemøllen Hverdag Brunchboller er perfekte til morgenmaden, madpakken og den lille sult.

Start din morgen med nybagte brunchboller fyldt med lækre havrekerner, solsikkekerner, hørfrø og hirse. Valsemøllen Hverdag Brunchboller er nemme at røre sammen og bage samme dag – eller koldhæve natten over.

Med Valsemøllen Hverdag Brunchboller skal du kun sørge for at have gær og vand. Blandingen giver 14 stk. brunchboller, og tager dig kun 1,5 time at bage. Du kan også vælge at koldhæve brunchbollerne ved at reducere gær til 20 g.

Find opskriften her.

Dansk CO2e neutral formalet

Køb det her

  • Bilka
  • Føtex
  • Rema 1000
  • Netto

Ingredienser

Dansk hvedemel, klemt dansk havre, solsikkekerner, hirse, sukker, hørfrø, rapsolie, salt tilsat jod, hvedegluten, emulgator (E472e), melbehandlingsmiddel (E3000, enzymer (amylase, xylanase, oxidase)).

Alle E-numre i dette produkt er vegetabilsk.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

  • Næringsindhold pr. 100 g:
  • Færdigbagte Brunchboller
Energi1534 kJ / 366 kcal
Fedt6,1 g
- heraf mættede fedtsyrer0,8 g
Kulhydrat63 g
- heraf sukkerarter3,8 g
Kostfibre4,1 g
Protein13 g
Salt1,97 g

Glæden ved godt bagværk

Hos Valsemøllen gør vi det nemt for dig, der gerne vil have mere bageglæde i hverdagen. Vores råvarer er nøje udvalgt for at give dig den bedste bageoplevelse, og derfor indeholder denne bageblanding dansk mel af allerhøjeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

CO2e neutral formaling

For Valsemøllen produkter har vi fået verificeret, at formalingen af korn til mel på vores møller sker CO2e neutralt via grøn energi og klimakompensation. Vi arbejder på, at emballage og råvarer også bliver det.

Dansk håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.