Nemme fastelavnsboller – Bageblanding

Vores opskrift på nemme fastelavnsboller er rigtig nem. Vi har nemlig lavet dejen af vores bolleblanding, der gør det endnu nemmere at bage. De bedste og nemmeste fastelavnsboller med vaniljecreme og remonce i midten, pyntet med glasur

Hvis du vil bage de nemme fastelavnsboller, er det bare at bruge Valsemøllen bolleblanding. Så kan du nemt lave de lækreste hjemmelavede fastelavnsboller. Fyld dem med vaniljecreme, remonce eller syltetøj og pynt dem med glasur og krymmel. Vil du prøve kræfter med en bløddej fra bunden eller er du mere til vandbakkelse eller den svenske semlor, kan du se alle vores opskrifter på fastelavnsboller her.

Se opskrift
nemme fastelavnsboller

Køkkentid
40 min.

Ventetid
1 t 20 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme fastelavnsboller – Bageblanding: 4 ud af 5 baseret på 5 anmeldelser

Opskrift

18 stk.

1 ps. Valsemøllen Boller
1 brev Valsemøllen tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær
4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (ca. 25°C)

Vaniljecreme
2 æg
50 g sukker
40 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
5 dl mælk
2 tsk. vaniljesukker

Remonce
100 g blødt smør
100 g Lyst rørsukker

Glasur
100 g flormelis
3,5 spsk. vand

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Vaniljecreme (kan laves dagen før, så den når at blive helt kold)

  1. Pisk æg, sukker og mel sammen til en ensartet masse i en lille gryde., og rør mælk i.
  2. Tænd for blusset og pisk i gryden til det koger. Lad cremen koge godt igennem.
  3. Hældes i en beholder, der dækkes med husholdningfilm og stilles på køl.

Remonce

  1. Lad smørret blive blødt og rør rørsukker i.
  2. Lad remoncen sætte sig på køl igen – så er den nemmere at arbejde med.

Dej

  1. Kom lunkent vand i en skål. Tilsæt posens indhold  og Valsemøllen tørgær.
  2. Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne.
  3. Rul dejen ud til et rektangel og skær 3×6 firkanter.
  4. Læg spiseskefuld vaniljecreme og en teskefuld remonce på midten og fold dejen op omkring. Vær omhyggelig med at lukke bollerne helt sammen, så ikke fyldet flyder ud under bagning. Brug eventuelt lidt vand. Lad bollerne hæve i 60 minutter ved stuetemperatur.
  5. Pensl de færdighævede fastelavnsboller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 15-20 minutter, til de er gyldne.
  6. Lad fastelavnsbollerne køle af på en rist.

Et godt tip: Skal de nemme fastelavnsboller blive endnu nemmere? Så kan du bruge en færdigblanding til kagecreme. Husk, at cremen skal være bagefast. Hvis ikke du kan finde en bagefast kagecreme, kan du stabilisere den, ved kun at bruge halvdelen af den væske der skal i. Så flyder den ikke så nemt ud af fastelavnsbollerne.

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger (link til produkterne) kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole (link til bageskolen) og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

    Hvad er godt at huske, når man skal bage i en Airfryer?
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.