Fastelavnsboller – Vandbakkelser med flødeskum og bær

Fastelavn behøver ikke kun at være de smås fest. For hvem elsker ikke tiden på året, hvor man kan få lov til at bage lækre fastelavnsboller?

Disse fastelavnsboller – vandbakkelser med flødeskum og bær er en version, som både store og små med glæde vil sætte tænderne i! Giv dig i kast med at bage de luftige vandbakkelser, det giver et skønt resultat.

Se opskrift

Køkkentid
1 t.

Ventetid
30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fastelavnsboller – Vandbakkelser med flødeskum og bær: 3 ud af 5 baseret på 6 anmeldelser

Opskrift

6 stk

Vandbakkelser
100 g smør
100 g Valsemøllen Dansk Hvedemel
2 dl vand
Knsp. salt
4 æg

Fyld
4 dl fløde
1-2 tsk. vaniljesukker
ca. 350 g friske hindbær

Brugt i opskriften

Sådan gør du

Fastelavnsboller vandbakkelser 

  1. Kom smør og vand i en gryde og kod det op til det bulderkoger.
  2. Sigt melet og kom salt herved.
  3. Kom al mel af én omgang ned i det spilkogende vand og pisk grundigt med et piskeris.
  4. Fortsæt med at piske i 5 minutter mens der fortsat er varme på blusset. Dejen skal slippe gryden.
  5. Sluk for blusset og lad dejen køle til den er håndvarm (10-15 minutter)
  6. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  7. Pisk æggene sammen med en gaffel.
  8. Rør æg i dejen lidt ad gangen. Sørg for at røre æggene ordentligt ud i dejen.
  9. Fyld dejen på en sprøjtepose med en stor, rund tyl, og sæt 6 store runde klatter på en bageplade med bagepapir (dette kan også klares med to fugtige skeer).
  10. Bag vandbakkelserne i 25-30 minutter UDEN at åbne ovnlågen undervejs (ellers vil vandbakkelserne falde sammen).
  11. Afkøles på rist.
  12. Find flere fastelavnsboller her

Fyld 

  1. Pisk fløden til flødeskum.
  2. Mos 100 g hindbær i en lille skål sammen med vaniljesukker, og vend det med flødeskummen.
  3. Del vandbakkelserne, fyld med flødeskum og friske hindbær.
  4. Drys med flormelis lige før servering.

Udviklet i samarbejde med mad og livstilsblogger Anja Suldrup.

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.