Fiberboller med hvedeklid

Velduftende boller kan få en hver i godt humør. Her en lidt sundere en af slagsen med masser af fibre fra hvedeklid.

Bag lækre fiberboller når det skal være nemt og mættende. De lækre boller er bagt med kerner og hvedeklid, der giver maven lidt at arbejde med. Den vil elske en portion fiberboller! Bag dem til morgenbordet eller eftermiddagshyggen.

Se opskrift
fiberboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fiberboller med hvedeklid: 3 ud af 5 baseret på 38 anmeldelser

Opskrift

20 boller

50 g gær
7 – 7½ dl lunken vand (ca. 25 °C).
25 g olie
250 g Valsemøllen hvedeklid
200 g Valsemøllen bl. frø fx hørfrø og solsikkekerner
750 g Valsemøllen Hvedemel
2 tsk. salt
2 tsk. sukker

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt alle ingredienser, hold 10 % af hvedemelet tilbage.
  2. Ælt dejen i mindst 5 min.,  og tilsæt yderligere hvedemel efter behov (dejen skal klæbe en smule til hænder og bord).
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  4. Slå luften ud af dejen, og form 20 boller. Læg bollerne hen på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  5. Pensl med mælk eller vand. Bages bollerne i en forvarmet ovn ved 220°C (varmeluft = 200°C) i ca. 15-20 minutter.
+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.