Fiberboller med hvedeklid

Velduftende boller kan få en hver i godt humør. Her en lidt sundere en af slagsen med masser af fibre fra hvedeklid.

Bag lækre fiberboller når det skal være nemt og mættende. De lækre boller er bagt med kerner og hvedeklid, der giver maven lidt at arbejde med. Den vil elske en portion fiberboller! Bag dem til morgenbordet eller eftermiddagshyggen.

Se opskrift
fiberboller

Køkkentid
25 min.

Ventetid
1 t 40 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Fiberboller med hvedeklid: 3 ud af 5 baseret på 41 anmeldelser

Opskrift

20 boller

50 g gær
7 – 7½ dl lunken vand (ca. 25 °C).
25 g olie
250 g Valsemøllen hvedeklid
200 g Valsemøllen bl. frø fx hørfrø og solsikkekerner
750 g Valsemøllen Hvedemel
2 tsk. salt
2 tsk. sukker

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet. Tilsæt alle ingredienser, hold 10 % af hvedemelet tilbage.
  2. Ælt dejen i mindst 5 min.,  og tilsæt yderligere hvedemel efter behov (dejen skal klæbe en smule til hænder og bord).
  3. Lad dejen hæve tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  4. Slå luften ud af dejen, og form 20 boller. Læg bollerne hen på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve tildækket i ca. 30 min. ved stuetemperatur.
  5. Pensl med mælk eller vand. Bages bollerne i en forvarmet ovn ved 220°C (varmeluft = 200°C) i ca. 15-20 minutter.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.