Nemme fastelavnsboller med fuldkorn – Bageblanding

Vores nemme fastelavnsboller med fuldkorn, er lavet med vores bageblanding Fuldkornsboller , som er en bløddej med bagestærk fint formalet fuldkornshvedemel. Blandingen har både nøglehul og fuldkornsmækret – så  du selv slipper for at skulle næringsberegne.

Her er opskriften til dig, der gerne vil have en sundere variant, der mætter bedre end den sædvanlige fastelavnsboller, og samtidig er nemme at lave sammen med børnene. Vi lover dig at vores opskrift på fastelavnsboller med fuldkorn smager godt. Bollerne, som har fyld af vaniljecreme og pyntes med glasur og lidt krymmel.

Se opskrift

Køkkentid
40 min

Ventetid
1 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme fastelavnsboller med fuldkorn – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

10-12 stk.

1 ps. Valsemøllen Fuldkornsboller
25 g gær
3 dl lunkent vand (30°C)

Vaniljecreme
2 dl sødmælk
1 æg
50 g sukker
1 spsk. Majsstivelse
1 tsk. Vanilje

Glasur:
Flormelis
Vand
Frugtfarve
Krymmel

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter.
  3. Pisk mælk og æg sammen i en gryde under opvarmning.
  4. Tilsæt sukker, majsstivelse og vanilje og pisk til cremen bliver tyk
  5. Lad cremen køle helt ned.
  6. Rul dejen ud og skær den i firkanter af ca. 1 cm tykkelse og 5 x 5 cm i bredde
  7. Placer en spiseskefuld creme i midten af dejen og fold dejen op omkring. Vær omhyggelig med at lukke bollerne helt sammen, så ikke fyldet flyder ud under bagning. Brug eventuelt lidt vand. Lad bollerne hæve i 60 minutter ved stuetemperatur.
  8. Pensl de færdighævede fastelavnsboller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 15-20 minutter, til de er gyldne.
  9. Lad fastelavnsbollerne køle af på en rist. Pynt med glasur og krymmel.

Et godt tip: Skal dine fastelavnsboller med fuldkorn være endnu nemmere at bage, kan du også købe en færdig kagecreme til fyld. Kan du ikke finde en bagefast kagecreme, skal du nøjes med at blande halvdelen af mælken i. På den måde undgår du at cremen løber ud.

 

+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.