Nemme fastelavnsboller med fuldkorn – Bageblanding

Vores nemme fastelavnsboller med fuldkorn, er lavet med vores bageblanding Fuldkornsboller , som er en bløddej med bagestærk fint formalet fuldkornshvedemel. Blandingen har både nøglehul og fuldkornsmækret – så  du selv slipper for at skulle næringsberegne.

Her er opskriften til dig, der gerne vil have en sundere variant, der mætter bedre end den sædvanlige fastelavnsboller, og samtidig er nemme at lave sammen med børnene. Vi lover dig at vores opskrift på fastelavnsboller med fuldkorn smager godt. Bollerne, som har fyld af vaniljecreme og pyntes med glasur og lidt krymmel.

Se opskrift

Køkkentid
40 min

Ventetid
1 20 min


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Nemme fastelavnsboller med fuldkorn – Bageblanding: 5 ud af 5 baseret på 1 anmeldelse

Opskrift

10-12 stk.

1 ps. Valsemøllen Fuldkornsboller
25 g gær
3 dl lunkent vand (30°C)

Vaniljecreme
2 dl sødmælk
1 æg
50 g sukker
1 spsk. Majsstivelse
1 tsk. Vanilje

Glasur:
Flormelis
Vand
Frugtfarve
Krymmel

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Hæld vandet i en skål. Tilsæt gær og rør til gæren er opløst.
  2. Tilsæt posens indhold og ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne i 5-10 minutter.
  3. Pisk mælk og æg sammen i en gryde under opvarmning.
  4. Tilsæt sukker, majsstivelse og vanilje og pisk til cremen bliver tyk
  5. Lad cremen køle helt ned.
  6. Rul dejen ud og skær den i firkanter af ca. 1 cm tykkelse og 5 x 5 cm i bredde
  7. Placer en spiseskefuld creme i midten af dejen og fold dejen op omkring. Vær omhyggelig med at lukke bollerne helt sammen, så ikke fyldet flyder ud under bagning. Brug eventuelt lidt vand. Lad bollerne hæve i 60 minutter ved stuetemperatur.
  8. Pensl de færdighævede fastelavnsboller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 15-20 minutter, til de er gyldne.
  9. Lad fastelavnsbollerne køle af på en rist. Pynt med glasur og krymmel.

Et godt tip: Skal dine fastelavnsboller med fuldkorn være endnu nemmere at bage, kan du også købe en færdig kagecreme til fyld. Kan du ikke finde en bagefast kagecreme, skal du nøjes med at blande halvdelen af mælken i. På den måde undgår du at cremen løber ud.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.