Ølandsboller

Lækre ølandsboller lavet på dansk ølandshvede, gode til både hverdag og fest.

Luftige bløde ølandsboller lavet på dansk mel, er noget der virkelig kan få ens madglade hjerte til at banke højt. Maria Vestergaard har tryllet i køkkenet og udviklet disse lækre og indbydende ølandsboller. Perfekte når man vil servere hjemmebag for sin familie eller sine gæster. I denne opskrift på ølandsboller er der både ølandshvedemel og speltmel, som bidrager med god smag til de hjemmebagte boller.

Se opskrift
ølandsboller

Køkkentid
30 min.

Ventetid
1 t 45 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Ølandsboller: 3 ud af 5 baseret på 59 anmeldelser

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i vandet og tilsæt salt, yoghurt naturel og honning.
  2. Kom herefter speltmel i og rør dejen godt igennem.
  3. Tilsæt ølandshvedemel lidt ad gangen, og ælt dejen godt igennem.
  4. Lad dejen hæve lunt og tildækket i ca. 60 minutter.
  5. Form bollerne og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg et klæde over, og lad dem hæve yderligere 30 minutter.
  6. Pensl bollerne med et sammenpisket æg og drys med quinoa eller andre frø eller kerner.
  7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 225 °C varmluft, i ca. 12-15 minutter.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.