Grovstykker – Glutenfri

Bag glutenfri grovstykker med Valsemøllen. Med disse grovstykker får du lækre boller der indeholder masser af proteiner og omega-fedsyrer, da de er bagt med Valsemøllen Hampefrø. Hampefrøene giver bollerne en lækker, nøddeagtig smag . Brug bollerne til morgenmad eller i madpakken.

Opskriften er udviklet af Anja-Isabel der er Cøliaki-mor og har stor erfaring i glutenfri kost. Se flere glutenfri opskrifter her. 

Se opskrift
Glutenfri

Køkkentid
15 min.

Ventetid
1 t 10 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Grovstykker – Glutenfri: 4 ud af 5 baseret på 12 anmeldelser

Opskrift

ca. 15 boller

3 dl. Kogende vand
2 dl. Valsemøllen frø og kerner (fx solsikke, hørfrø, sesam, græskar, chia)
2 dl. koldt vand
50 g gær
2 æg
2 tsk. Salt
50 g olie
2 tsk. Sukker eller sirup
50 g Valsemøllen hampefrø
100 g glutenfri havregryn eller Valsemøllen Hirseflager
Ca. 600 g Finax glutenfri mel

Sådan gør du

  1. Bland frø og kerner i en skål og hæld 3 dl. kogende vand over. Lad det stå og trække i 10 minutter.
  2. Hæld 2 dl. koldt vand i frø og kerneblandingen og udrør gæren heri.
  3. Tilsæt æg, salt, olie, sukker og hampefrø og rør det godt sammen.
  4. Kom melet i lidt efter lidt. Dejen skal gerne være fast men klistret.
  5. Form bollerne med en ske, og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  6. Lad dem hæve under et klæde i en 1 time.
  7. Bag dem i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft: 175°C) i 15 minutter.
+

Vind en Casper Sobczyk Airfryer samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger 

til en samlet værdi af 3.000 kr.

Nu har du chancen for at hoppe med på trenden, og blive mester i at bage med Airfryer. Du kan nemlig vinde Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr.

Bag nemt med Airfryer

Selv i en travl hverdag er der intet som duften af hjemmebag, der hurtigt og nemt spreder sig i køkkenet. Med Valsemøllen bageblandinger kan du opleve magien ved at bage – med Airfryer. Uanset om det er til en spontan brunch, en hyggelig eftermiddag med børnene, eller bare fordi, er vores bageblandinger lige til at bage, når du har lyst.

Besøg vores Bageskole og få inspiration, opskrifter og en nem guide til at mestre Airfryer-bagning.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Der trækkes to vindere. Den første vinder af konkurrencen trækkes den 31. oktober 2024, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Den sidste vinder af konkurrencen trækkes 30. juni 2025. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W samt 1 års forbrug af Valsemøllen bageblandinger til en samlet værdi af 3.000 kr. ( Casper Sobczyk Airfryer, Digital Slim Airfryer 8 Liter – 1700W (899 kt.)  + Valsemøllen produkter (2100 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken airfryer eller Valsemøllen produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 17. juni 2024 til og med mandag d. 30. juni 2025.