Økologiske Hirseflager

Økologiske Hirseflager

Valsemøllen Økologiske Hirseflager er naturlig glutenfri. Hirse har  i modsætning til andre kornarter et stort jernindhold og er rig på mineraler. Ud over at være velegnede til grød og i müsli kan hirseflagerne også bruges i bagværk.

Find opskrifter og mere inspiration her på siden.

Økologisk mel

Køb det her

Ingredienser

Valsede økologiske hirsegryn.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

    Energi1524 kJ/364 kcal
    Fedt3,9 g
    - heraf mættede fedtsyrer0,9 g
    Kulhydrat69 g
    - heraf sukkerarter1,6 g
    Kostfibre3,9 g
    Protein11 g
    Salt*0,001 g
    * Indeholder naturligt forekommende salt fra hirsefrø

    Glæden ved godt bagværk

    Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med vores råvarer, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med økologiske, danskproducerede frø og kerner af høj kvalitet.

    Dansk Håndværk siden 1899

    Valsemøllen har siden 1899 været bannerfører for den gode smag og de stolte mølletraditioner. Hver dag skaber vi spændende produkter af gode råvarer på vores egne møller i Danmark.

    Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.