Økologiske Hirseflager

Økologiske Hirseflager

Valsemøllen Økologiske Hirseflager er naturlig glutenfri. Hirseflager er en god fiberkilde, som kan bruges til både grød, i müsli og kan også bruges i bagværk.

Find opskrifter og få mere inspiration om Valsemøllen Frø og kerner her.

Økologisk mel

Køb det her

Ingredienser

Økologiske hirseflager.

Opbevaring

Tørt, ikke for varmt og ikke sammen med stærkt lugtende varer.

Næringsindhold pr. 100g

Energi1525 kJ/364 kcal
Fedt3,9 g
- heraf mættede fedtsyrer0,9 g
Kulhydrat69 g
- heraf sukkerarter1,6 g
Kostfibre3,9 g
Protein11 g
Salt*0,01 g
* Indeholder naturligt forekommende salt fra hirsefrø

Økologi i hverdagen

Hos Valsemøllen går vi aldrig på kompromis med de gode råvarer, og vi ved, hvad der skal til for at få mere økologi og smag ind i hverdagen. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med økologiske frø og kerner af allerhøjeste kvalitet.

Dansk Håndværk siden 1899

Med vores stolte mølletraditioner skaber vi velsmagende produkter af gode råvarer på egne møller i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet.

Når du elsker at bage, vil du også elske at følge os online. Få viden, bliv inspireret og del din bageglæde med os @valsemollen.