Boller med fuldkorn

Lækre saftige og lyse boller med fuldkorn. Selvom de ligner klassiske fødselsdagsboller, er de bagt med Valsemøllen Hvedemel med Fuldkorn, der giver samme gode resultat og smag som med traditionelt hvedemel.

Hvis du også elsker klassiske boller, er denne opskrift lige noget for dig. Med opskriften får du nemlig de saftige, lyse boller med fuldkorn. Bollerne mætter derfor endnu mere, da der er flere fibre i. Bag bollerne, når du vil forkæle dine gæster, eller nyd dem til eftermiddagskaffen. Her vil de blive en ægte favorit.

Se opskrift
Boller med fuldkorn

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Boller med fuldkorn: 4 ud af 5 baseret på 13 anmeldelser

Opskrift

ca. 20 boller

50 g gær
5 dl vand (ca. 30-35°C)
50 g smør eller margarine
1 æg
4 spsk. sukker
2 tsk. salt
1000 g Valsemøllen Hvedemel med Fuldkorn

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand.
  2. Tilsæt herefter resten af ingredienserne og ælt dejen indtil den slipper kanterne på skålen, cirka 10 minutter – brug en røremaskine.
  3. Lad dejen hvile overdækket i 20 minutter.
  4. Del dejen i 20 lige store stykker og form dejstykkerne til boller.
  5. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem  hæve tildækket i 60 minutter på et lunt sted.
  6. Bollerne kan med fordel pensles med sammenpisket æg inden de sættes i ovnen.
  7. Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 220 °C (varmluft 200 °C) på midterste rille i ca. 10-12 minutter.
  8. Lad bollerne køle af på en bagerist.

 

+

Vind en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken + et års forbrug af Valsemøllen Tosca Farina pizzaserien

til en samlet værdi af over 21.000 kr.

Nu har du chancen for at vinde det ultimative pizzaudstyr, så du kan bage pizzaer som de professionelle – der smager af Italien. I samarbejde med Pizzafredag.dk har vi sørget for, at du kan vinde en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr.

 Ingredienser og udstyr til ægte pizzaentusiaster

Tosca Farina er en ny melserie dedikeret til ægte pizzaentusiaster og alle, der elsker at udtrykke deres kreativitet inden for det italienske køkken med fokus på den gode smag og det gode håndværk. Serien er udviklet til autentisk, italiensk pizzabagning inspireret af italienske traditioner og med fokus på kompromisløs kvalitet. Gå på opdagelse i et inspirerende pizzaunivers med opskrifter og how-to videoer her.

Pizzafredag.dk forsyner danske pizzafans med de bedste ingredienser og professionelt pizzagrej og er i dag en af landets største specialbutikker med fokus på alt til pizzaentusiaster.

Dit navn(Påkrævet)
Hvilken type pizza bages med den nye Tosca Farina melblanding?(Påkrævet)
(Påkrævet)

Konkurrencebetingelser

Vinderen af konkurrencen trækkes den 31. juli 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge videren. Præmien er en Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn, Et ByLogstrup P1 udekøkken og 1 års forbrug af Tosca Farina pizzaserie til en samlet værdi af over 21.000 kr. ( Fontana Forni Maestro 60 Pizzaovn (11.999 kt.) + ByLogstrup P1 udekøkken (7.995 kr.) + Tosca Farina produkter (1.600 kr. fordelt over fire forsendelser)). Hverken pizzaovn, udekøkken eller Tosca Farina produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt Valsemøllens nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra mandag d. 1. maj 2023 til og med mandag d. 31. juli 2023.