Boller med fuldkorn

Lækre saftige og lyse boller med fuldkorn. Selvom de ligner klassiske fødselsdagsboller, er de bagt med Valsemøllen Hvedemel med Fuldkorn, der giver samme gode resultat og smag som med traditionelt hvedemel.

Hvis du også elsker klassiske boller, er denne opskrift lige noget for dig. Med opskriften får du nemlig de saftige, lyse boller med fuldkorn. Bollerne mætter derfor endnu mere, da der er flere fibre i. Bag bollerne, når du vil forkæle dine gæster, eller nyd dem til eftermiddagskaffen. Her vil de blive en ægte favorit.

Se opskrift
Boller med fuldkorn

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Boller med fuldkorn: 4 ud af 5 baseret på 11 anmeldelser

Opskrift

ca. 20 boller

50 g gær
5 dl vand (ca. 30-35°C)
50 g smør eller margarine
1 æg
4 spsk. sukker
2 tsk. salt
1000 g Valsemøllen Hvedemel med Fuldkorn

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand.
  2. Tilsæt herefter resten af ingredienserne og ælt dejen indtil den slipper kanterne på skålen, cirka 10 minutter – brug en røremaskine.
  3. Lad dejen hvile overdækket i 20 minutter.
  4. Del dejen i 20 lige store stykker og form dejstykkerne til boller.
  5. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem  hæve tildækket i 60 minutter på et lunt sted.
  6. Bollerne kan med fordel pensles med sammenpisket æg inden de sættes i ovnen.
  7. Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 220 °C (varmluft 200 °C) på midterste rille i ca. 10-12 minutter.
  8. Lad bollerne køle af på en bagerist.

 

+

Vind en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor + et års forbrug af Valsemøllen hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr.

Nu har du chancen for at gøre hverdagen lidt bedre, og vinde en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House Doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdag til en samlet værdi af 8.000 kr. så det bliver endnu sjovere at servere hjemmebag til dem du holder af.

 Vi elsker nemlig hverdagen

Derfor har vi udvalgt en række favoritter, som du altid kan få til en god hverdagspris. Valsemøllen Hverdag er dansk mel fra korn, der er dyrket, høstet og malet i Danmark – i respekt for marken, mennesker og miljøet. Find inspiration til nemt og smagfuldt hverdagsbagværk her

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers med masser af velsmag og inspiration – til alle os der elsker at bage.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser

Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderen. Vinderen trækkes den 1. maj 2023, og får direkte besked pr. mail eller telefon. Præmien er en Kenwood køkkenmaskine, et gavekort til House doctor på 1.500 kr. og et års forbrug af Valsemøllen Hverdagsserie til en samlet værdi af 8.000 kr. (5.000 kr. Kenwood køkkenmaskine + 1.500 kr. gavekort + 1.500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine, gavekortet eller produkterne kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev. Konkurrencen kører fra tirsdag d. 07. marts 2023 til og med mandag d. 1. maj 2023.