Boller med fuldkorn

Lækre saftige og lyse boller med fuldkorn. Selvom de ligner klassiske fødselsdagsboller, er de bagt med Valsemøllen Hvedemel med Fuldkorn, der giver samme gode resultat og smag som med traditionelt hvedemel.

Hvis du også elsker klassiske boller, er denne opskrift lige noget for dig. Med opskriften får du nemlig de saftige, lyse boller med fuldkorn. Bollerne mætter derfor endnu mere, da der er flere fibre i. Bag bollerne, når du vil forkæle dine gæster, eller nyd dem til eftermiddagskaffen. Her vil de blive en ægte favorit.

Se opskrift
Boller med fuldkorn

Køkkentid
35 min.

Ventetid
1 t 30 min.


Se ingredienser og vejledning i bredformat

Vurder denne opskrift


| af Boller med fuldkorn: 4 ud af 5 baseret på 9 anmeldelser

Opskrift

ca. 20 boller

50 g gær
5 dl vand (ca. 30-35°C)
50 g smør eller margarine
1 æg
4 spsk. sukker
2 tsk. salt
1000 g Valsemøllen Hvedemel med Fuldkorn

Brugt i opskriften

Sådan gør du

  1. Opløs gæren i det lunkne vand.
  2. Tilsæt herefter resten af ingredienserne og ælt dejen indtil den slipper kanterne på skålen, cirka 10 minutter – brug en røremaskine.
  3. Lad dejen hvile overdækket i 20 minutter.
  4. Del dejen i 20 lige store stykker og form dejstykkerne til boller.
  5. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem  hæve tildækket i 60 minutter på et lunt sted.
  6. Bollerne kan med fordel pensles med sammenpisket æg inden de sættes i ovnen.
  7. Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 220 °C (varmluft 200 °C) på midterste rille i ca. 10-12 minutter.
  8. Lad bollerne køle af på en bagerist.

 

+

Vind en Ankarsrum Køkkenmaskine + alle vores dansk mel produkter

til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter)

Vær med til at dyrke håndværket og det gode bagværk. Nu har du nemlig chancen for at vinde en køkkenmaskine fra Ankarsrum, som bliver et uundværligt redskab i dit køkken, når du skal bage og kreere lækre brød og kager. Plus at du vinder hele serien af Valsemøllen dansk mel produkter.

Dansk mel

Vores sortiment af dansk mel spænder bredt, fra specialmel til bageblandinger, klid og kerner. Hvis du bliver den heldige vinder, forkæler vi dig med alle vores dansk mel produkter.

Når du deltager i konkurrencen, bliver du også en del af vores bageunivers, hvor vi. ca. én gang om måneden forkæler dig med et nyhedsbrev fyldt med masser af velsmag og inspiration direkte i din mailboks.

Find inspiration til lækkert bagværk her, hvor vi har samlet alt det bedste indenfor brød, boller og kager med dansk mel.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Konkurrencebetingelser
Valsemøllen forholder sig ultimativt retten til at udvælge vinderne. Vinderne trækkes den 1. oktober, og får direkte besked pr. mail. Der trækkes 1 vinder. Præmien er en Ankarsrum Køkkenmaskine og Valsemøllen Dansk Mel-produkter til en samlet værdi af 5.195 kr. (4.695 kr. Ankarsrum + 500 kr. i produkter). Hverken køkkenmaskine eller produkter kan ombyttes til kontanter. Når du deltager i konkurrencen, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev.
Konkurrencen kører fra mandag den 19. juli 2021 til og med torsdag den 30. september 2021.